To sto ne radi je stvarno lose, ali pretpostavljam da ga u nedjelju nisu pustali, jer vrijeme nije bilo dobro? ..
Pogled za štampanje
To sto ne radi je stvarno lose, ali pretpostavljam da ga u nedjelju nisu pustali, jer vrijeme nije bilo dobro? ..
Ja sam mislio da dođemo preko sledeće nedelje par dana da vidim / iskijam malo. Ovako, plan je promenjen i idem na neko drugo skijalište...
(mislim ;), da od dve žičare radi jedna, pa makar bio to i 6sed)
Ne zameram im ništa, samo komentarišem ;)
Sad sam se cuo sa sestrom, dan je idealna za skijanje. Ali dvosjed ni danas ne radi.. -
_-
Koliko imaju skijaša radnim danima izgleda da bi im sasvim dovoljan bio i mali ski lift na početku staza :sm022: Evo live webcama sa šestosjeda, dan k'o iz priče, brdo snijega i sunce, a koliko je skijaša u korpama:
http://img14.imageshack.us/img14/4136/image3pfm.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/5843/image6nd.jpg
Ako nekog sretneš na stazi možeš još da budeš srećan. Skijalištu se, u stvari, ne isplati ni ovaj šestosjed da pali, ali ko im je kriv...kako siješ, tako i žanješ. Bolje im je da se zatvore radnim danima nego ovako da rade, ili da priznaju da su nesposobni da upravljaju ski centrom, možda ima neko bolji... Mogu misliti kako se osjeća turista koji je danas došao da se skija, ima idealne uslove, prelijepo sunčano i hladno vrijeme, snijega kol'ko hoćeš, platio je sve što treba, ali avaj... Većina žica ne radi, jer eto ski centru se ne isplati :dontknow: Upravo ovakvo stanje, međutim, pokazuje da se mnogo manje isplati varati ljude na ovakav način, jer oni više neće ni dolaziti, jednom izgubljen turista je često izgubljen zauvijek. Tužno, stvarno tužno...:sm008:
Zato kažem da im ne zameram, ali ja neću doći ;). JeR 6sed je lepa stvar, ali pod njim nema mesta za off-piste skijanje. Dok ispod Ćupova i oko Ključa ima i te kako :ok:
Sjajan video sa katuna Vranjak (1770m) ispod vrha Troglava (2075m), nedaleko od Ski centra na Bjelasici. Ovuda je i naš forumaš Branix krstario svojim sankama prošle sezone, stvarno pravi raj, sa preko metar i po snijega, prelijepo :yay::yay::yay::
http://www.kolasin1450.com/tura-motornim-sankama-0
Čisto da se vidi kakvi su i koliki potencijali Bjelasice...
Evo par rijeci o skijalistu 02.02.2010.(moje vidjenje)
Stigli smo gori oko 9.20 , prvo iznenadenje je pocetak rada zice u 9.30 (mislim da 8.30 vrijeme kad treba pocet sa radom) . Staze okupane suncem , perfektno ispeglane za svaku pohvalu bez daska vjetra cinilo mi se da ce biti perfektno bordanje. Uzeli karte i sjeli na sestoguz odradio par zica , ugrijao se i cijelo vrijeme promatrao dvosjed kad ce on zavrtiti , ali nikako , malo pomalo mi se uvukao crv sumnje da ni nece. Pitam na zici radnike a oni slijegaju ramenima . Na kraju nije ni zavrtio . Pauza za rucak u restoranu , sve pet osim cijena i u Svicarskoj (najskuplja) je jeftinije nego ovdje . Grah 7 eura , cevapi 7 eura, cola 2,5 eura i da ne nabrajam preskupo , preskupo za najmanje 50 % , ali to je njihov izbor.
Sve u svemu zica i staze ok :ok: (kad bi radila i druga zica ) , proguta bi i placanje parkinga , ali proci toliko km za jednu zicu NE HVALA.
Pozdrav
2sjed radi samo vikendom, kad je fino vrijeme :)
dok nije bilo sestosjeda svi smo dvosjed ogovarali i cekali sestosjed,sad kad je sestosjed tu opet je prica o dvosjedu...Koja je to ljubav...
PS sto se mene tice ne bi nikad vise sjeo u dvosjed a da je sestosjed pored bez jedino zbog skijanja na kljucu i kad se umorim na sestosjed da odmorim malo na dvosjed...
100 ljudi, 100 ćudi ;). Prost rezon: 6sed ne nudi ni 1% offpiste mogućnosti, a ko voli po dubokom (border, skijaš) - nezamenljivo :D.
Išao bih ja i na 6sed, naravno, ali pista "brzo" dosadi...