Ajde majstore, mi bili prosle nedelje
Pogled za štampanje
Ajde majstore, mi bili prosle nedelje
Ne staj mi na muku:(Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Amater kaze da nije mogao da ti se javi
Bice bolje sledeci put:dziveli:
Aaa evo i Popa:yay:
... .... ...
Nasao sam ti GPS ali nema jeftinije od 120 $
... ... ...
... ... ...
... .... ...
Ovaj Pop je lud:glavaozid
... ... ...
EEEEEEE ajd sad ima valjda nesto i kod nas:confused:
... ... ...
Trebalo je to da mi napises u privatnoj poruci, ne moramo bas toliko reklamirati to da sam ja pocetnik, sad me niko na forumu nece shvatati ozbiljno:jester:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Salim se, naravno...:ok:
Je l' to stivo u stampanoj ili elektronskoj formi?:deal:
... ... ...
jel imash neke vezbe za daskashe :confused: :D
Stalo, ali prekrilo je donju ivicu krova prve kucice, ako sam te dobro razumeo...Citirati:
Ako bude onako kako si rekao, od cetvrtka do sledeceg petka stalno sneg - onda sad nek' bude kako hoce, nece biti problema:ski:
... ... ...
... ... ...
Ih, to sam uradio jos pre dve nedelje:glavaozidCitirati:
shta bi na kraju,jel me primate ili ne :confused: kad se nalazite,ponovo?! :D
Nismo se jos dogovorili za sastanak, videces na forumu i sam kad se dogovorimo pa dodji:dziveli:
... ... ...
... ... ....
vidim polako se blizi toliko ocekivani ski vikend....svaka vam cast, lepo ste sve ovo odradili!!! :yay:
pridruzila bih se i ja rado...ali skola ne dozvoljava :couto:
inace slavim rodjendan na jahorini u januaru pa ako je neko od manijaka tamo neka svrati na pice :dziveli:
jedva cekam da cujem utiske sa skijanje :)
poz dunja
vidim polako se blizi toliko ocekivani ski vikend....svaka vam cast, lepo ste sve ovo odradili!!! :yay:
pridruzila bih se i ja rado...ali skola ne dozvoljava :couto:
inace slavim rodjendan na jahorini u januaru pa ako je neko od manijaka tamo neka svrati na pice :dziveli:
jedva cekam da cujem utiske sa skijanje :)
poz dunja
Brate sad si ti jedini ski manijak, a:eek:
Ja ove nedelje mog od srede pa na dalje, u ponedeljak sam na slavi a utorak uvece sam na fudbalu tako da od srede kad hocete i opet ponavljam ako je nekima daleko nikakav problem da se nadjemo u gradu, meni isti djavo, samo sto onda moram da pijem sokic.:cug:
Moze, sreda ili cetvrtak, svejedno, nemojte samo petak:ok:
I hajde da se skupimo svi, da se lepo sve izdogovaramo...
Pope, dokle treba da cekamo na to iznenadjenje, dokle ces nas drzati u neizvesnosti?
Predpostavljam da ce nas iznenaditi na skijanju, a fala bogu bio bi red da nas bude sto vise
gde se ide nisam u toku????
gde se ide i kada
koja je lova u pitanju i ko skuplja pare
ajde ja vec stojim ispred jeep-a u glanc paradi skije na krovu samo neznam gde da palim?
evo jutros je opicio sneg i kod nas u ravnici a ja se radujem kao mali majmun kada vidi da ima bananu
ajde pope intervenisi ti si ovde glavni!
a imamo li i devojaka???? kako cemo bez njih?
:obrvajednjel idemo il da se skijam u dvoristu?:obrvajedn
Bas ste se raspisali za vikend, a ja jos nemam tel liniju u stanu pa sam odsecen od sveta :mad: , mada sredice se i to uskoro.
Sneg ce ove nedelje padatati dobrooooo, bar tako kazu sve raspolozive prognoze :yay:
@ yt7sif, ide se na Jahorinu, prvi vikend kada padne sneg (30.11 u najavi), cena je 120 EUR sa smestajem prevozom i 4 dana skipass....
@ Pop, jer imas neko uputstvo za kategoriju "Visi I" ? :D
@ svi, i ja jedva cekam da se vidimo :cug: .....red je brate
Nego, sta je bilo sa jaknama ?
Pare skupljam ja:deal:Citirati:
Originalno postavljeno od yt7sif
... ... ....
Ja bih sad rekao da dolazim u sredu, ali se bojim da ce me Crazy opet zezati:(
... ... ...
Ne znam, meni je u petak rečeno da ima 15 cm. Sinoć je bilo 25, tako da je ipak još rano za skijanje. Tamo je moj rođak, kontroliše majstore koji renoviraju kuću, dok god je on tamo mogu da vas izveštavam.