E bas smo ti i ja sada za Banjalucanke...brate... ovakvi....Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pogled za štampanje
E bas smo ti i ja sada za Banjalucanke...brate... ovakvi....Citirati:
Ma, odlichni smo!!!!
Sad imamo po dve LEVE:glavaozid
Sve dok mozete da se postapate TRECOM mislim da se nece buniti :ok:Citirati:
Stigao sam jos jutros brate, al cijeli dan ne mogu uopste da sjednem na :bootyshak koliko je utrnulo :glavaozid Po svoj prilici moracu na neku egzoticnu masazu :D
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Hehehehe.... pa ne izgledate loshe vas dvojica (ko dve navijacice) osim sto bi mozda, ali samo mozda, trebalo poraditi na depilaciji tih podkolenica, a?
A da vidis slicku sa desktopa Pizzeria-Tina. hehehe pitaj Popa67 o cemu se radi (svirac i fotograf zabelezio kompletno nocno sizenje)
Pozdrav za Pizzeria-Tina i familiju kao i osoblje. Takodje za Vraga.
hehehe spavao sam u sobi 113. Krecha mi je ispricao sta se desilo na prethodnom boravku. Steta za FLUID. Na sledeci susret donosim nesto na testiranje.
Si video sta je miris?Citirati:
Originalno postavljeno od Matrix
Pozdrav!
Vas dvojica ste sampioni,u onim uslovima umora kada skijas 4-5 sati,kada pijes i ludujes 4-5 sati, vi spavate na krevetu koji ne skripi nego cvrci...svaka cast!:sm017:
hehehe, Mitjo...Citirati:
Eh da je samo cvrchanje....veliki Mitja hrche kao motorna testera!!!Citirati:
hehehe,
za komentar o depilaciji imas :cug:
:yay: :yay: :yay:
'Fala braticu, fala... Aj :dziveli:Citirati:
Mojne tebi veliki Mitja da da.... bonu, znash? (il bi mozda gruzanku, rakiju il devojku, biraj...)Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Evo da vas pozdravimo (poshto Crazy ne voli pozdravljanja):bootyshak
Prilog 378
kada je ovo slikano?
Juche:ski:
vraze aj na chat ;)
Matori dobra ti ova fora za neupucene. Ma da si picio na rukama ... ili da su te helikopterom ili sankama popeli... Jel ovo da pravis Popu zazubice ? E pravi si Devil:jester:
Ahaaaaaaaaaaa, juche... samo kog meseca?Citirati:
Sada bih voleo da je bilo stvarno kako si napisao"juce",posle onog straha koji sam pretrpeo zbog tebe...U svakom slucaju ti zelim sto pre da ozdravis i da opet zajedno skijamo i manekenisemo...:yay: :sm018: :sm017: a:cug: ces ti za mene ubuduceCitirati:
Al' ste se sjebali pobogu... Što pre da ozdravite obojica. Mene još uvek kolence 100% ne sluša, posebno kad dugo sedim, tako da još neko vreme nema šanse da duže od par sati zaboravim na Brezovicu. :)Citirati:
Pa ti onda cimeru lezi kad se umoris:sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od nidza
E Vujche neka si mu rekao,ubicu ga kada ga vidim,a mozda i necu,treba sajt da pocne da pravi,zato vas sve pozivam da izvrsite pritisak na NIDZU oko pocetka rada na NASEM sajtu!:awm2:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Nidzo Sajt!!!! Nidzo Sajt!!! Nidzo Sajt!!!!
Opet je Veca bila vrednija od nekih drugih...
http://community.webshots.com/album/550158067heWkIg
Veliki MITJO,kod Vece su skoro sve fotografije a kod mene klipovi,tako da i moralo da bude ovako,da kazem malo slika na nasoj galeriji.Pozdrav
Pozdrav druze, Veca je car...
ej slike su fenomenalneeeeeeeeeee
Evo mene narode
Koleno je bolje, idem na terapije
struja, laser, magnet, bioptron lampa ... masaza....
Sve u svemu iduce sezone
VRAG PONOVO JASE:ski:
:dziveli: :cug: :dziveli: :dziveli:
Zaboravih da pozdravim POPA mog kolegu (copavog):sm022:
Hvala Veci na slikama, super su!
Uzvracasm pozdrave svome drugu VRAG-u u nadi da mu necu biti samo kolega po povredi!Pozdravi sve tamo,i prati forum,odrzali smo 1.sednicu UO a Stevan ce napisati javni izvestaj sa nje!:sm018:Citirati:
Au bre ljudi, bilo je vama lepo!!!
Do juce sam bio sa ovim copavim, poceo je i neku kvaziu medicinu sa nekim svetlom koliko je ocajan i u bolovima!! :D
Bravo Veco!
Pope ocu da vidim CD sa mojim snimcima ukljucujuci krljazu na blade-u i kontra skok na pffffffffffff (a da rame)
Daj da kopiram ili trazim od Vraga i Pizzeria Tina da posalju hitno!
Alo Matrix,
gde su te slike sa Breze?
Pozdrav, Piqi.
Probaj na ovom sajtu.
Videces kako je bilo
http://community.webshots.com/album/550158067heWkIg
Prvo DOBRODOSAO pigialex,a slike sa Brezovice mozes videti na htp/ galerija.skimanijaci.com ,poslednji album sa nazivom BREZOVICA 28.04-02.05.2006.Citirati:
Originalno postavljeno od piqialex
Pozdrav:sm018:
Ljudi necete verovati ali u Nedelju je padao sneg kao usred zime. evo sada jedne slike a sutra cu postaviti jos koju.
PS: Imam utisak da se blizi ledeno doba, mi jos uvek nosimo jakne i DEBELE dukserice.
PS2:Panorama je od prosle godine
:sm022:
[ATTACH]Prilog 391[/ATTACH]
Pozdrav svima:ski:
Koleno je sve bolje i bolje i nadam se da cu biti spreman za junsko skijanje. Polako a nadam se i sigurno.
:sm018:
Ne daj se vraže!!!!:sm019: I čuvaj to koleno i sneg za skijanje u junu!!! POZ
hehehehe vraze bas mi je drago stose oporavljas...vidim i popu je sve bolje..
xexexexexexe radujem se ponovnom skijanju sa manijacima koje ce uskoro biti..