danas nije radila staza kazu mekan sneg(kisha je padala) za sutra je pitanje sta ce biti...u najboljem slucaju ako veceras zaledi i padne josh 30cm bice ok skijanje sutra...
Pogled za štampanje
danas nije radila staza kazu mekan sneg(kisha je padala) za sutra je pitanje sta ce biti...u najboljem slucaju ako veceras zaledi i padne josh 30cm bice ok skijanje sutra...
Bedak, ja planirao ujutru da zapucam iz BG...ako neko bude imao informaciju za sutra, neka javi, a ja cu pre nego krenem ujutru da pozovem onaj hotel...valjda ih necu probuditi:)
Staza sutra radi...
Bili danas, zaledjena ali je ok.. Moze da se vozi.. Sutra se nadam da ce popustiti.. Poceli su da je tabaju oko 7h veceras.
Vidimo se!!!
Ma ne smeta mi led...nego sam iz Grimanijevog posta shvatio da zica nije radila...
E hvala Grimani, sad mi je jasno...
Ja cu ipak morati da odlozim...u Bg malo paducka kisa a i nesto smo se preracunali...
Nadam se da cete se lepo provesti:) Vidimo se neki drugi dan, ako se zadrzi belina:)
E da, u onom hotelu su bili budni, rekose: Staza nije nasa pa ne znamo da li radi, ali ako je radila juce, radice i danas. Nisu bas najljubaznijim tonom to rekli, ali opet...ko zna koliko nas ih zove...
Sinoc sam sa slave gde je padao dogovor za skijanje danas pustio ove postove, sad kad citam vase prethodne shvatam da nisam bas najbolje procitao/razumeo sinoc, pa sam ispao konfuzan...hvala jos jednom na informacijama narode...vec drugu godinu:)
Pricajte kakvo je stanje na stazi posto planiramo u nedelju na divcu
Veje ceo dan gore...bice dobro za vikend....sigurno ! :yay:
Gore veje, putevi su trenutno neprohodni...
Prilog 8729
Prilog 8730
..a tek je kraj januara...kao nekad :D
Moje selo je blizu, na Ravnoj gori i kazu da je mnogo zavejano. Veje puno i na mestima je preko metar snega. Ako bi do sutra stao sneg, procistili bi put, pa da za vikend malo skijuckamo. Valjda ce utabati stazu.
Valjda ce ocistiti do nedelje, dolazimo sigurno a se lepo bordamo
gde je najbolje da se parkira za novu stazu??
Ako ociste, najbolje je parkirati na stranu gde je dno staze. Mislim da je to trenutno jedina opcija, jer je sneg ogroman za put kroz sumu.
Jutros je bus iz bg-a kasnio minimum pola sata do VA i ja sam odlucio da se vratim gajbi(ubedili su me ljudi koji su cekali na stanici da ne idem jer je pitanje hoce li biti povratnog). cak su pricali da je pitanje hoce li sutra moci da se ide...
Put prema Kaoni obicno kasnije ciste. preko Mionice/Rajkovica urednije ciste medjutim jutros nije to bio slucaj.
Evo drugarica koja je isla na posao sa hotelskim kombijem...
" Nije za zezanciju uopste... juce su samo pokusali da ociste sa jedne strane, a sa strane Kaone nisu pipnuli...
Danas je nas prevoz jedva i donekle dosao i ciscen je samo glavni put... trenutno ne pada ali... eto .. :)"
како се зове оно чудо што једе снег и баца га на страну? очигледно класичан камион са раоником не функционише у оваквим условима :)
Ljudi, preterasmo sa prizivanjem snega! Vidite sta smo napravili.
Do daljnjeg prizivanje snega samo uz posebno odobrenje admina. :yay:
Ako mi baba ne umre u smetu, bice mi ovo najdraza zima. :)
Uzivajte u ovakvom vremenu! :dziveli:
Evo kako je danas bilo gore ! :D :yay:
Prilog 8772
Prilog 8773
Prilog 8774
Prilog 8775
:sm018: :ok:
Kakvo je stanje danas ? Je l ne pada sneg od juce ili je jos padao ? Da li ce raditi staza sutra i prekosutra i da li su putevi prohodni ?
Dobra informacija se nalazi i na sajtu AMSS
http://www.amss.org.rs/index.php?opt...d=4&Itemid=181
Kaze da je i dalje preko Kaone neprohodno, a na ostalim prilazima obavezna upotreba lanaca.
No i ja cekam da vidim sta ce reci ljudi sa terena pre nego se u subotu rano zaputim...
Sad mi krivo sonisam pretprosle godine kupio one sanke za 1200 eur u Sport impulsu...
Od Mionice do Divcibara kazu da je put rasciscen , i jedan deo prilaza novoj stazi , do kraja dana bi trebali da ociste i ostatak pa je moguce da ce raditi nova staza sutra i prekosutra , provericemo popodne :)
javljajte ljudi, mi smo u niskom startu da sutra zorom dodjemo... a treba i opremu iznajmiti u beogradu...
pozdrav!!
Javljajte ljudi i mi smo zeljni da dodjemo u nedelju
Decko koji radi gore kaze da ce staza sutra raditi ali pitanje je da li ce ocistiti put do staze.. Pripremite se za pesacenje...
Vidimo se sutra :sm018:
Vidimo se!!!!
sinoc se shushkalo :P Nova staza ce raditi ukoliko otkopaju ratrak :D
Danas ne radi Nova bar po informacijama sa sajta Divcibare.rs
Ima li novijih vesti, kakva je staza, i moze li se do nje doci? Da krecemo ujutru ili ne? :sm018:
Kazu da je prilaz stazi ociscen i da ce do ujutru biti jos prosiren tako da bi trebalo sve da bude u funkciji. Valjda je i parking ociscen dovoljno.
Super, nadam se da je informacija pouzdana...ja krecem svakako...
source
leki_va
... DIvcha pod gustom maglom jutros...prst pred okom se ne vidi...
Ma extra, mi vec krenuli, nema nazad! :D Ali hvala na update-u! :ok:
Ko je otisao danas javljajte jel radi zicara kako je put do nove staze?Da li ceraditi sutra?
Jel moze normalno kolima da se dodje iz BG do nove staze?
Kakvo je skijanje?
Pisite ako je neko danas bio, da vidimo sta mi sutra da radimo :)
Kakvo je stanje gore,da li je utabana staza za pocetnike?Ako neko zna javite molim vas.
Mala staza ne radi!!!!
Velika je danas radila, samo sto je ceo dan bila katastrofalna magla i boga mi -10 :sm004:
Sve u svemu moze da se dodje do staze, put nije bas najbolje ociscen ali moze da se dodje bez problema...
Vidimo se sutra :)