Koje je godiste skije i u kakvom je stanju?:deal:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pogled za štampanje
Koje je godiste skije i u kakvom je stanju?:deal:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Sezona 2003/04 vozena 2x7 dana bez reparacije u perfektnom stanju,a ako te interesuje imam i Salomon CROSSMAX 08 V3 170cm sa TYROLIA SP9 vezom za 6 rezima voznje(sex skija).Pozdrav DAKI do cetvrtka na EXPO ZIM-uCitirati:
Originalno postavljeno od daki
Postoje verzije X-Scream (103/68/90, narandžasta sa prednjim stabilizatorom) i X-Scream Series (106/68/96, žuta sa prednjim i zadnjim stabilizatorom). Series verzija je jedna od najprodavanijih na planeti. Super skija za dobrog rekreativca. Ova bez riječi Series je nešto niži nivo.Citirati:
Stekane sta mislis o Salomon X SCREAM 169cm sa SALOMON S900 EQUIPE vezom?
U Intersportu u Kralja Petra ima nekoliko modela za oko 1500 CSD, a takodje i u Fitexu, za nesto vise para. Naravno, proslogodisnji modeli.Citirati:
Originalno postavljeno od Zoki
Ja planiram ove nedelje da kupim neke, ali cu sacekati do petka, da vidim sta ima na ExpoZimu.
Hvala Stekane,Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
imam Salomon X scream series i zadrzacu je.Pozdrav,POP:dziveli:
Ja sam prosle godine uzeo na jahorini Uvex, najnizi model, ima dupla stakla pa ne magli, mislim da su bile oko 20evra.Citirati:
Originalno postavljeno od Zoki
ja sam u fitex-u za 22000 uzeo celu opremu (pa ko voli nek izvoli) :dziveli:
p.s. to je bilo u oktobru:p
Malo pitanje, pre svega za Stekana, posto ima dosta svezih informacija, jurim dobre slalomske daske, trenutno vozim Salomonov Equipe 3V Race, proslogodisnji model, a naleteo sam na jeftine proslogodisnje Rossignol 9s Oversize takodje Race (400evra sa vezovima) pa me zanima da li ih vredi uzimati ili ne, tj. koliko su jace od Salomona. Jednino sto mogu da primetim da je slalom Salomon verovatno 'meksi' posto ih voze zene (Janica i Anja), a muski za slalom ili voze 9s OS ili SL11 Atomic-ov, a samo poneko RC4 Fishera i 3V Salomon.
Salomon Equipe 3V Race je žešća skija or Rossignol 9S Oversize. Ako nisi stvarno izuzetno dobar i iskusan skijaš, i jedna i druga su ti "previše", a pogotovo ova koju imaš, tj. na nekim rekreativnijim bi skijao opuštenije i sigurno više uživao. Svaka firma ima pokoji model u svojoj "takmičarskoj" seriji namijenjen dobrim rekreativcima. S obzirom da te interesuju slalomski modeli, postoji posebna kategorija skija (rekreativni slalom) u kojoj možeš da biraš između Fischer RC4 Race SC, Atomic SL:9, Rossignol 8S, Elan Race SL (ne SLX), Head i.Supershape... Usput, ja sam na prvoj sa spomenutog spiska, a prije toga sam imao drugu sa spiska.Citirati:
trenutno vozim Salomonov Equipe 3V Race
Zaboravi Svjetski kup. Velike pare odlučuju ko šta tamo vozi. Atomic ima najviše top skijaša, jer može da ponudi najbolju cifru. Da li znaš da je ta firma od ljetos vlasnik Salomona? Skija koju vozi Janica je samo istog dizajna kao tvoja (na tvoju sreću!). Sve su to skije rađene u malim serijama sa posebnim zahtjevima prilagođene načinu vožnje onog kome su namjenjene.Dvije spomenute djevojčice bi "polomile" meke skije i njihove su skije bar jednako tvrde kao i skije većine muških skijaša u Svjetskom kupu.Citirati:
Salomon verovatno 'meksi' posto ih voze zene (Janica i Anja)
Zna li neko ima li gde u gradu veleslalomskih race modela i po kojoj ceni?Pozdrav!!!