Cijena je OK, ali za taj iznos se mogao pronaći neki osjetno jači, sezonu-dvije stariji model neke druge marke.
Ako je brat početnik, mislim da bi mu dužina oko 160 cm bolje odgovarala, ali i 169 je prihvatljivo.
Pogled za štampanje
Cijena je OK, ali za taj iznos se mogao pronaći neki osjetno jači, sezonu-dvije stariji model neke druge marke.
Ako je brat početnik, mislim da bi mu dužina oko 160 cm bolje odgovarala, ali i 169 je prihvatljivo.
Vise od 200-250 e je skupo za bilo koje skije ;)
koje pancerice da mu kupim i vezove i koliko kostaju
Kupovina opreme, pogotovo kad si pocetnik pocinje upravo od pancerica (naj bitniji dio opreme!!!), sad je malo kasno, ali da znas za u buduce.
mozda ce ipak biti puno bolje da bratu das pare, a da on ode i probava sto vise razlicitih modela/marki pancerica dok ne nadje neke koje mu odgovaraju. To niko ne moze da ti preporuci, pancerice moraju da se probaju. razliciti proizvodjaci imaju razlicite kalupe, ne pasu svake cipele svakoj nozi.
Vezove? moram priznati da sam mislijo da su u onih 270 evra koje si dala za skije, ukljuceni i vezovi, s obzirom da je u pitanju vjerovatno pocetnicki model kako Stekan rece. al dobro, mozda sam ja malo naivan i ne upucen u pravila trzisne ekonomije na balkanu. Nek mi ljudi skreno paznju ako grijesim. :dontknow:
Podrazumijeva se da su vezovi u kompletu sa skijama i da je navedena cijena za komplet. Ako su daske uzete bez vezova, onda je neko nekoga naskijao.
Momci ovaj forum može da predje u humoristički..........:)
Expo-zimu šminkerske robe ko šodera. Colmara ima ko da ga pravi YASSA il' kombinat "Sport", sad da l' je pravi da l' je lažni ne znam, ja bih rekao da košta kao da je pravi.
Descente i Bogner, svi jedan do drugog, ja ono ne bih kupovao ni za manje pare, naročito Bogner. Nije što je skupo, nego što su ga pravili da se vidi da je skupo. Po principu - ko ispljne 250 E za duks, onda treba da se to i vidi. Upadljivi i predizajnani, sa nekim agresivnim šarama i aplikacijama.
Što se mene tiče, džiberski, pa taman da ga je princ Čarls obukao.
P.S. Video sam i neke slike engleske kraljevse porodice sa skijanja, doduše davno. Ne bih rekao da je to nešto mnogo skupo. :-)
Naravno da treba da se vidi kad je skupo :glavaozid
Ja sam verovatno sutra na sajmu pa se vidimo na štandu skijanje.rs :cug: