Milane ides li sa Manijacima ili solo!Pozovi me na 063 77 61 934:dziveli: POPCitirati:
Originalno postavljeno od Milan NS
Pogled za štampanje
Milane ides li sa Manijacima ili solo!Pozovi me na 063 77 61 934:dziveli: POPCitirati:
Originalno postavljeno od Milan NS
jel to danas razvedrilo?:)
auuuuuuuuuuu...ode sneg...pochela kisha da pada :( neeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
Ovo je zabrinjavajuce sto sam video na www.go2jahorina.com Ako ne pocne da pada tokom noci ili sutra ne znam da li ce ga biti dovoljno do cetvrka!Stevane neko nas je urekao,:mad: ja ne znam sta da radimo!:glavaozid
da,da...vidim ja,nishta od Jahorine ove nedelje :( :( :( :(
e, ajde ne baksuzirajte
kakvo baxuziranje???!!!samo posetish onaj sajt i vidish kako i ono malo snega nestaje...ako ne pochne da pada sutra,ili najkasnije prekosutra ujutru,nishta od tog zimovanja :( :( :( :(
Danas bi trebalo opet da krene sneg i temperatura ispod nule, ali za sredu opet najavljuju kisu i temperaturu oko keca u plusu...
Nista, ako ne bude Jahorine, ja idem sa vama u Bansko u februaru, a do tada cemo organizovati neke krace vikende na Kopu, Divcibarama...
U svakom slucaju - :ski:
Bravo Stevane,ovaj vikend ja sigurno necu sedeti u Beogradu,gde snega bude bilo Zabljak,Divcibare ili Kopaonik idem pa sta bude,makar nosio skije na ledjima.Od ovog trnutka prikupljam informacije gde moze da se ode!:deal:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
ajde prikupi,pa obavesti... :D meni se samo tako ide... :)