Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Po meni je bnolje otici na Moltaler Glecer i skijati na 3500 m za te pare:ok:
Pogled za štampanje
Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Po meni je bnolje otici na Moltaler Glecer i skijati na 3500 m za te pare:ok:
Ali nisu te pare u pitanju:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Ajd da uzmemo ta 3 skijalista (Durmitor, Jahorina, Bjelasica):
Durmitor 3-4 dana: dodjes ujutru skijas taj dan, platis smestaj 10evra, skijas sutra platis smestaj 10evra, skijas sutra i ides kuci, smestaj 20evra, aj nek je minimum 3 noci to je 30evra 4 dana skijanja, skipass 4 dana 40evra, put 15evra povratna: ukupno 30+40+15=85e
Jahorina 5 dana: ista prica ko sa durmitorom 4 noci, 5 dana skijanja: skipass 50+ prenociste 40+ put povratna 20=110e
Bjelasica 3-4 dana: ista prica ko sa predjasnja 2, krenes vozom, 3 noci spavas 30evra, 4 dana skijanja 40evra i put ne je opet smesan oko 15 povratna, ukupno 85e
hranu i ostale troskove nisam racunao, jer gde god bio jesces, to je uvek isto, ostali troskovi takodje.
za 13 dana skijanja, na jedno 40+km staza sve ovo izadje
285evra, ako kupujes hranu u prodavnici, treba ti jos 130evra, iliti oko 10evra dnevno, znaci za manje od 400evra ima da se skijas.... dzeparac naravno ko moze i koliko da se pruzi....
Slicno za livigno ili bilo sta drugo za 7 dana ispadne skuplje, ali naravno bolje je.
Pitanje da li je bolje 13 dana sa 7 patuljaka, ili 7 dana sa 1 Snezanom?
Ja cu najverovatnije da idem na varijantu sa 7 patuljaka :kez: , plus ostaje mi jos jedno min 50evra u dzepu
Ma nije samo da se ja pitam. Jedva smo se dogovorili da idemo 10 dana i nikako nam ne odgovara da idemo vise puta.
Ne treba nam extr ski!
Ma mi idemo pocetkom marta ali se vec raspitujemo.
Misko, Misko lako je tebi razvratnice jedan i ucitelju ekstremnog skijanja, onako bez obaveza, samo bih voleo da jednom odes gore i zaboravio bi sve te vikend varijante:glavaozid
Misko, za Bjelasicu da se oglasim, 10EUR je ski pass (dnevni). Naveo si kombinaciju od 10EUR smestaj + 10EUR hrana (prodavnica).
Mislim da je bolje da ides na varijantu 18EUR PP, odlicna hrana, smestaj + prevoz do staze i nazad :) (Vila Jelka). Takvih imas jos u Kolasinu...
Moguce moguce, preko nisam nigde bio, a bilo bi glupo da pricam o necemu sto nisam video :confused: . U mojoj glavi je totalna konfuzija svaki dan promenim 5 destinacija :kez: .Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Super tim jos bolje.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
ima li neka varijanta za jahorinu?????
Ima dosta varijanti za Jahorinu,Bojan i ja idemo za Novu Godinu na Jahorinu i iznajmicemo apartman u jednoj kuci na samoj ogorjelici 2!Citirati:
Originalno postavljeno od yt7sif
Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Postoji li neki kontakt tel. od te "vile"..?