-
^^ ako prelaziš na bregana/brežice, na istom mestu gde kupuješ slovenačku (menjačnica na samom graničnom prelazu sa SLO strane), moguće je kupiti i austrijsku vinjetu... i miran si do kraja puta... verujem da je tako i na ostalim SLO graničnim prelazima
-
-
a austrijska valjda ne treba ako ne koristiš auto put. tačnije ,ako ideš u bkk ne treba davati 8e za par km auto-puta do vilacha.
meni tako rekli aali ja ipak kupio. i to tek u villachu kad sam sišao sa auto puta:sm022:.
ako si mislio svratiti u intersport u villachu, nemoj.
-
A vrijednost vinjete kao statusni simbol u gradskoj vožnji i na parkingu kod kuće? Neprocijenjivo!
-
^^ :sm018:
hahahaa... sto u paru sa krovnim nosacima svakako cini dobitnu kombinaciju u zimskom periodu
@ tomba ...mislim (nisam bas 1/1) da ipak treba vinjeta od karavanki do vilaha (iako i meni deluje kao da je vilah na samoj granici, ima tu 30km strikanja autoputem)...
-
Na držačima je poželjna kutija na kojoj piše Thule. Znam iz ličnog primjera.
S obzirom da mi je region Villacha skoro pa drugi zavičaj, viđao sam u više navrata patrole policije uz autoput u zoni petlje (Villach knoten), a posebno na izlasku iz kratkog "četvrtastog" tunela prije izlaza za Bad, Gerlitzen i jezero. Da li je neko spreman da rizikuje par stotina ojra zbog vinjete od 7,5 ojra? Možda ima i takvih.
-
Mene su prosle godine zaustavili na autoputu posle Vilaha. Postavili su prepreke na putu i usmeravali vozila na parking. Tamo su stajali pubovi i zaposleni u firmi koja odrzava puteve. Oni koji su platili prolaze dalje, a oni drugi kod zandara. Ne znam kako su se ovi drugi proveli.
-
pozdrav svima,
pre dva dana platio aranzman za bad, hotel sonnblick,u blizini gondole keiserburg,jel bio neko tamo,kazu da je hotel skroman,nocenje dorucak,ujutro svedski sto,kakva je hrana?
koliko puta mogu koristiti termalne bazene sa placenom ski kartom?
jel se mogu koristiti teretane i saune drugih hotela?
hvala,unapred.
-
mufte ulaz u terme (3 dana po izboru) uz 6-dnevni ski pass je samo u nekim promotivnim periodima koji su van glavne sezone... recimo, sredinom januara i krajem marta (pogledaj na zvanicnom sajtu skijalista tacne termine)... što se saune tiče, toplo preporučujem bar jednu posetu roemerbad saunama... jeste malo skuplje, ali vredi svakog evra...
za sonnblick ne znam...
-
hvala,podvodni,ako ima neko informaciju o kolicini sneznog pokrivaca,neka pusti nesto.
ja odoh 27.,valjda ce kise stati,a onda ZBOGOM KARAMAN GREBEN ZAUVEK!!!!!!!!!