Originalno postavljeno od
nidza
E, sad, sjajno bi bilo da na dnu svake žice imam 6 pari skija. Da se glupiram sa skijama od 2 metra, ne pada mi napamet. Inače je ova godina bila posebno sjajna za offpist ljubitelje, naročito ako vole da pecaju kamenje i panjeve.
Da je primarni cilj offpist, ne bih uzeo magfire. Da je primarni cilj slope, opet ne bih uzeo magfire. Kako prva rečenica ovog posta nije izvodljiva, moraću da pomirim sve svoje želje u jednom paru skija, sa slalomskim radijusom, a da skija nije pretvrda.
Probao sam velike skije, uostalom, ceo život sam ih vozio i ne vraća mi se praistoriju. Ne znam po kojim svetskim skijalištima, Flexon, ti provodiš tvoj zimski godišnji, kada možeš da biraš kvalitetan offpist i kad (već preterano subjektivno) preporučuješ skijetinu za čoveka od 2+ metra i 120 kila? Stvarno su prošla vremena skija koje su vozile skijaša, a ne obrnuto - moj neki stav. Nešto na Kopu nisam video da bi se nauživao ove godine.
Uglavnom, vozim skiju od 170cm, koja mi je fakat preduga. Zašto bih opet kupio skiju iste dužine?