Originalno postavljeno od
zloglasni
Ajde sada svi koji ste se nasli pogodjeni procitajte moj prethodni post i reci te mi gde to ja pljujem Kop?Ja ga licno obozavam jer sam na njemu i naucio da skijam i takmicio se prvi put i provodio mesece i zimi i leti i doziveo ga u svim mogucim svetlima i uslovima.Stvari koji vi navodite da su se promenile (nove zice,odsustvo sanki,lopatari,mesetari i svi ostali) mene nikada nisu ni doticale niti sam ih primecivao jer je bilo bitno samo da se skija i nista drugo.Verovatno mi nikada ni jedan drugi resort nece tako prirasti za srce ali objektivno kop je livada i dok je neke stvari moguce promeniti (zice,pripremu staza,obelezenost istih,vestacki sneg...) geografske nazalost nije i zato nikada ma sta god tamo radili nece moci da pridje konkretno u ovom slucaju Banskom.Na kopu moze da se probije jos 50 staza ali ne vidim koja je poenta imati Karaman A,B,C,D,G...Z.Kop je nazalost nizak i tu mu pomoci nema.Ja stavrno ne vidim razlog (sem emotivnog) zasto bi bilo koji ozbiljniji skijas/border isao na kop kada za iste pare postoji mnogo bolje pogotovu kad vise ne trebaju ni vize.Kop svakako treba doziveti par puta ispeci malo tehiniku i potom eventualno neki ski vikend sa drugarima na brzinu onako bez organizacije samo da se sedne u kola i pici a za bilo koje ozbiljnije skijanje (3+ dana) on stvarno nema sta da ponudi u odnosu na ono sto je dostupno uz malo vise voznje.Tako da klinci vadite pasose i pravac alpi a Kop ce uvek biti tu kad ga se uzelite:dziveli: