Pozdrav!
Ima li neko info kako je danas na Torniku i isplati li se doci za vikend (koliko sad ima snega) ? Vidim da ce od danas biti dobro iznad nule (do 7 stepeni iznad).......a snega ni na vidiku
Pogled za štampanje
Pozdrav!
Ima li neko info kako je danas na Torniku i isplati li se doci za vikend (koliko sad ima snega) ? Vidim da ce od danas biti dobro iznad nule (do 7 stepeni iznad).......a snega ni na vidiku
Na Torniku je danas odlicno,staze drze bez obzira na plus,jedino je donji deo Cigote malo popustio,ali snega ima vise nego dovoljno.
Na prognozi uvek racunaj 1-2 stepena nizu temperaturu za Tornik,i to za podnozje,a ako ne duva jugo,veca temperatura nije problem,kao na primer danas.Za vikend ce sigurno biti dovoljno snega,pa i duze vreme ako bude plus,za to nemoj da brines,pitanje je samo da li ce sneg biti vlazan kao juce,ili kao sto je danas, da "drzi",sto bi se reklo.
Ajde malo sjasi! Svaki moj post ima uvredljiv odgovor sa tvoje strane! Koji je tvoj problem??!!! Zamolio bih te da ti ne odgovaras na moja pitanja! H V A L A
Postoji cetvorodnevni,sada je cena za jednu osobu 4280 din,za popust nisam cuo,ali gotovo sam siguran da ne postoji.
Pozdrav!
Danas odskijao na Torniku, sa suprugom smo uzeli 2 ski pasa za 4 dana, kao porodica, cena nesto iznad 8 000 din (mislim da je 8 140). To je nesto kao porodicni popust.......inace, nadam se da ce sutra staza da izdrzi, danas je u dnu sve bukvalno otopljeno, cujem da ce sutra biti dobro u plusu.....
Ima 14, meseci, prosle godine u ovo vreme je bio stene, probacu da nadjem neku sliku sa njim, mislim da imam :)
Divan pas