A ako neko u svom posedu vec ima "prljav" novac, pa za taj novac "kupi" preskupu gondolu ( i plati pratece rezije, poreze, itd), jel ga tad "oprao"? Pitam, ne znam... :)
Pogled za štampanje
A ako neko u svom posedu vec ima "prljav" novac, pa za taj novac "kupi" preskupu gondolu ( i plati pratece rezije, poreze, itd), jel ga tad "oprao"? Pitam, ne znam... :)
Može i ovako da se posmatra:
Naš novac (poreskih obveznika) je opran i postao njihov ;)
A može i ovako:
Predloženo, od starne proizvođača, da gondola ide hotel - vrh BZ ali onda stupa na scenu
a što nebi mi pola - pola (šarac i njegov drug) i eto dobismo pola gondole.
Kako bi se hvalili da su na SP postavili 1. gondolu u Srbiji.
Nevidimo mi celu sliku ovi sa vrha vide...
Ma naravno da ne vidimo, niti je bitno kako mi to zovemo, mozda i potpuno neispravno i neprecizno "pranje para" umesto "lopovluk", bitno je da je nase bure sve praznije, a njihovo sve punije, na nezakonit nacin, mislim da se tu slazemo, zar ne? Priznajem da je termin nepravilno upotrebljen, a i vec smorih sve sa politikom... Nece nam to vratiti ni nase pare, a ni one obecane liftove, staze, jos dva-tri spanska hotela, gondolu do vrha... Cuti i vezi konje gde ti gazda kaze, a sledeci put motku u ruke, pa po glavi kad pocne da archi tudje pare, a ne ovako, samo se dzaba nerviramo. Bolje da skijamo, pa na kuvano vino ladnih noseva i prstiju na nogama! Na kraju krajeva, bolje i ovaka gondoletina i hotelcina i sedeznica, nego livada, nigde lada nema, a snega kolko oces.. :D
Novi četvorosed na Staroj planini
U ski centru Stara planina u toku su završna testiranja nove četvorosedne žičare i veznog ski lifta na novom delu skijališta. Puštanjem u rad ovih instalacija, koje se očekuje narednih par dana, biće povezane nove staze i ski putevi iz pravca Jabučkog ravništa, sa već postojećim stazama i instalacijama na lokaciji Konjarnik. Time će na usluzi skijašima, u ovom ski centru, biti svih 13 km odlično pripremljenih staza i ski puteva.
Nova četvorosedna žičara je kapaciteta 2.400 skijaša na sat, kretaće se brzinom 2,6 metara u sekundi, trasom dužine 963 metara.
Ski centar Stara planina je od ove sezone bogatiji i za novu osmosednu gondolu, prvu u Srbiji, koja je počela sa radom 16. januara.
izvor:Skij.Srbije
evo i mene, posle krace pauze. bio sam za vikend na SP. isao sam od Svrljiga direktno na Kalnu. Put je bio ociscen i solidan. jedino nikome ne bih preporucio da kao ja tu prolazi uvece. krenuo sam iz bgd oko 16 i 30 i po mraku sam prosao deonicu svrljig kalna. iskreno, nije ni malo prijatno. stigli smo vec ikakvih problema i lanaca oko 20h
inace sto se same planine tice, svaka cast za sredjivanja staza, konjarnik i suncana. staze su odlicno bile sredjene i u subotu i u nedelju. bas smo se lepo izjurcali. bila je malo tvrdja staza, ali je moglo i da se dobro vozi. Obisli smo i nov hotel. manje vise, korektno je uradjen, ber ono sto moze da se vidi. kazu, upuceni, da je ceo treci sprat prazan, jer nisu stavili dovoljno grejaca u oluke, pa su isti smrzli. angazovali su firmu iz beograda da razbiju led iz oluka. odatle i natpis na izlazu iz hotela da su radovi na krovu.
Gde nalazite smestaj? Ja cuo da u hotelu nema mesta.
у Кални: Вила Богдановић; Иново: Вила Камена и Етно село Срна; Б.Бериловац: Вила Бабин зуб; Црхни врх: Вила Ика, Конак са домаћинством Голема река....
то је оно што ја знам...
http://www.facebook.com/groups/146759072107505/
ево вам предлог што се тиче политике, полако с то ударање с мотку у главу, ипак смо бољи, нећемо силом... можемо и демократијом да их поапсимо ;)
koliko sada trenutno radi staza? da li radi gondola? da li su staze povolje za profi skijase?:)) i da li je put prohodan iz pravca Novi Sad-Stara Planina? hvala :D