Au brate sta rade ovi ljudi!
Pogled za štampanje
Au brate sta rade ovi ljudi!
bas nji' briga sto Madjarska nema more
http://www.youtube.com/watch?v=q_kEY...ayer_embedded#!
s jedne strane mi drago sto su se obistinile moje progonoze od prije nekoliko godina, a s druge mi krivo, sto je i atomic preso na ovu kategoriju; sad ce skijanje van staze nekulturno da se popularizuje. hocu rec sad ce svaki papak drndat na teretnim skijama :)
Mislim da se malo preteruje sa pljuvanjem po jednom (uz to odličnom) proizvođaču skija. Ne znam čime su to atomic skije zaslužile. Činjenicom da su ga uglavnom kupovali kompleksaši podložni marketniškom uticaju?
:dontknow:
Ajmo sad svi da pljujemo po BMW-u kao omiljenom automobilu beogradskih kriminalaca iz 90-tih!
:D
ma ja nikad nisam reko da je atomic proizvodjac za omalovazavanje; kao ni bmw. poenta je da su malo kasnili sa trendovima i dok su salomoni i ostali dalekovido prelazili na freeride/freestyle trziste oni su i dalje furali pistu. ono sto su oni proizvodili za to 'altenativno trziste" koje je u medjuvremenu cak i na balkanu polako postaje mainstream, je bilo odlicnog kvaliteta, ali ko sto rekoh, do prije 3,4 godine su jos imali takav imidz da su atomic asocirali sa utegnutim, sa 'jet-setom' u utegnutim ski odjelima na utegnutim stazama (a na kraju krajeva i previsokim cjenama u odnosu na druge proizvodjace) i ostalim klisheima iz 80-tih i 90tih godina proslog vijeka. ovi njihovi novi modeli su garant vrh, al ko sto rekoh zao mi sto ce zbog marke atomic freeski naglo postat jos popularnije nego sto je.
Ma sve se razumemo, nego ja nekad malo volim da s...m! :sm022:
Cuj nekad :bootyshak
Čuj malo :bootyshak
Nešto mi se javlja da HEAD lagano preuzima Atomicove pozere...