Ma koga za...e,sta ti razumes,a sta ne...:dziveli:
Pogled za štampanje
Ma koga za...e,sta ti razumes,a sta ne...:dziveli:
Bio danas. Snega ima, kamenja nema. Bio sam do 13h, led i hupseri se pojavili tek posle 12h. Do tada odlicno skijanje, a posle toga vrlo dobro. Guzva na stazi tek posle 11h, a na sestosedu guzve nema, ceka max 1 minut, i nikad vise od troje u korpi. Jedina zamerka je brzina izvlacenja sestoseda. Mislim da bi moglo malo brze. Dan suncan, predivan. Skijanje u jakni i aktivnom vesu, izmedju toga nista. Divota.
...i ...a., vidi ovo! Nisam znao da umem i ja da budem polupismen!!!
Ma koga za...e,sta ti umes,a sta ne umes...:dziveli:
Na torniku je solidno pre podne skijanje, ali je sramota cena ski pasa za ponudu staza koje imaju
Info od vidovitih drugova sa Severnog pola :D
"Sutra pustaju Zmajevac...ima snega"
Za vikend prognoza nije losa, subota suncana, sa jakim minusom.
Trenutno na "Torniku", usled dobrih vremenskih uslova, staze Cigota, Tornik i Zmajevac su u funkciji. Nakon mokrog snega koji je pao pre par dana stvorila se dobra podloga za sve staze koja je negde i do 20 cm.
Ovih dana skijam na "Torniku" i sve staze su savrsene. Zahvaljujuci dobrim vremenskim uslovima i radom ljudi koji uredjuju staze skijanje na Torniku postaje sve bolje i bolje.
Predlazem da ovih dana posetis "Tornik" i da podelis iskreno misljenje sa drugima. Mislim da ljudi koji rade tamo daju svoj maksimum ali u sustini vremenski uslovi su najbitniji.
Ima li skijanaj za vikend, vidim lep minus, ovo je mozda prilika, malo za rekreaciju?