Mapa bi bila ok da nisu pogrešili putokaz za Jošaničku banju, Kraljevo - nalazi se sa potpuno suprotne strane, umesto sa desne on čuči na levoj pored putokaza za Brzeće. Grešim li?
Pogled za štampanje
Mapa bi bila ok da nisu pogrešili putokaz za Jošaničku banju, Kraljevo - nalazi se sa potpuno suprotne strane, umesto sa desne on čuči na levoj pored putokaza za Brzeće. Grešim li?
a gde je osnezavanje na Karaman grebenu?!
To sam i ja primetio da je izostavljeno.
Dobra je mapa, mnogo je bolja nego pre. Jednom i ja da kazem nesto pozitivno. Dobar ugao su nasli. Jedino su Duboka 2 i Knezevske bare ostale "u senci" pa su ih nacrtali onako bez veze, tek da budu na mapi. Al dobro, ne moze sve da se postavi na mapu.
Odlicna je mapa,bas su me prijatno iznenadili :) mada neke greske nebi smele da se provlace - jaram je obelezen pogresnim brojem
@bojan: ne znam koju mapu gledaš... Pogledaj "original" na:
http://skis.rs/mapakop.html
Sada su vec lepse slike na webcam, samo da napada snega!!!
samo neka pada... a po w2u bi trebalo da nastavi do posle vikenda, ne nesto posebno, istina, samo je posle kriticno da ne poraste temperatura pa da kisa sve pokvari. Sneeeg!
Zanimljive poteze su ovi is SS uradili, narocito oko redesign i pokretanje novog, ali ima nesto sto su zaboravili da stave nam mapi a to je osnezavanje na stazi 7 i 7a, ja koliko znam tamo stoje oni veliki nazovimo stapovi, jedino ako su toliko ludi pa da su ih skinuli i stavili na duboku :D , sto nije nemoguce :D ali na zvanicom livestream lepo se vide system za vestacni sneg na stazi 7 :dontknow: ali u svakom slucaju imaju jedan veliki :ok:
Pozz