Bravo za slike :dziveli: :yay: :yay:
Pogled za štampanje
Bravo za slike :dziveli: :yay: :yay:
Daj jos neku:dontknow:
Nemam trenutno, nisam nosio fotoaparat, ove sam kacio uz mail koji sam slao iz Risoula svim mojim drugarima koji nisu htjeli da idu, da im vadim zaazubice :) Nabavicu ostatak ovih dana pa cu da sibnem jos koju
Na nasu radost dodato je jos 15 mesta za Sestriere:ok: :yay:
Bata Bane, nadam se da se ovim moj izbor od 3 cimerke prosirio na 15, ne? :sm011: Lele kad mi upadnu trojica brkatih i dlakavih sto depr, podriguju i spavaju do podne !!! :sm022:
Evo napokon i slika http://skimanijaci.com/component/opt...ic,198.0/.Samo se morate logirati jer se inace ne vide slike.
Pa sto nam bre postavljas te slike, stvarno si bre neki....:sm022: i mi sad treba da se isecemo od muke.
Eto i samo kazi koliko te je kostalo to skijanje:awm2:
Idemo redom.Put,smjestaj,ski-pass=310€,boravisna taksa˝=10€,nadoplata ski-pass za Val d'Isere=40€ i za hranu potrosio nekih 40€, s tim da smo se prezderavali(citaj dobio 4-5kg) i vratili kuci nesto hrane.A ostala vanpansionska potrosnja je individualna stvar.
Ma tako nam i treba.:sm022:
Sutra idemo da kaparišemo FR, malo sa zakašnjenjem ali dosta nas ima, sve u svemu do kraja nedelje će biti sigurnih petnaestak glava za FR