Igore!
Dobro slitci. Hvala. Razmislim ako ljudi skiaju ovo weekend ali ako zicari radiu? Ne mogu da dolasim iz bog posla. Ali sve tamo mnogo lepo.
Spaci malo snega za meni.
Pozdrav svima.
o.
Pogled za štampanje
Igore!
Dobro slitci. Hvala. Razmislim ako ljudi skiaju ovo weekend ali ako zicari radiu? Ne mogu da dolasim iz bog posla. Ali sve tamo mnogo lepo.
Spaci malo snega za meni.
Pozdrav svima.
o.
Igore, matori, ima li kakve promene sto se snega tice? ...sta kaze prognoza?
Ja planiram da dovodim prijatelje i familiju 28og, a i prilican mi je cim na poslu da pitam za slobodne dana, mrtav sam ako ne bude snega:couto:
Vidjamo se u svakom slucaju (bar)jednom ove sezone.
Pozdravi ekipu u piceriji!
Na Brezovici sneg pada od prosle noci, do sada je palo oko 50 cm snega. Predvidja se da sneg pada jos dva dana. Na zalost nisam se setio da napravim koju sliku i postavim je na post.
Pozdrav sa Breze
Kako stoje stvari sa strujom???
kako i da li rade zicare?
Evo mene posle duzeg vremena. Konacno je internet stigao na planini. Danas je stigla jos jedna grupa manijaka i ostace do kraja sedmice. Snega ima (dovoljno) ali je prilicno toplo pa je staza spora. Tu su i neki Slovenci (devetoro) i oni cu tu jos koji dan. Evo slika Slovenaca u letu.
Pozdrav
Prilog 797
Prilog 798
Evo malo slika sa Brezovice. Napravljene su danas oko 15:00h. Pozz:sm018:
Nije loša situacija sa snegom.... :) Koliko ga ima
Snega ima dovoljno, koliko tacno nisam bas siguran ali na nekim mestima ga ima vise a na nekim manje. Evo slika od danas.
Snega ima jos uvek na Brezi. Do 12h staza je tvrda a posle toga malo omeksa. Ovog vikenda nije bilo puno ljudi i bilo je fantasticno, redovi na lifu su mali a sneg prilicno dobar.
Pozdrav