hvala
pozzzzzz
Pogled za štampanje
hvala
pozzzzzz
Evo jedan info za sve koji nisu upoznati. Ove jeseni je u celosti odradjen stari put prema Gocu od Vrnjacke banje, komplet asfaltiran postavljena signalizacija i obelezavanje, milina jedna voziti se tom trasom sada, taj put vodi i prema ski stazi na Gocu a i preko sela Stanisinci moze se doci do Josanicke Banje pa da lje prema Kopu, to je najkraci put do Kopaonika od strane Vrnjacke Banje. Put odrzava JKP"Krusevac put" i moram reci sve pohvale za njih, odrzavali su taj put odlicno i ranijih godina kada je bio u haoticnom stanju a sada i da ne govorim sobzirom da je put nov mogu reci da je sto se narodski kaze "UMIVEN", inaceput je regionalnog tipa zato se tako dobro i odrzava. Svako dobro
Evp slika od pre 2 dana
Prilog 15658Prilog 15659
Dali ima snega na Gocu.
Ima ali nije dovoljno da bi se moglo skijati
Kakva je situacija gore pada li sneg?
Pada lepo, i ovih dana javljaju jos padavina, javicu dal ce raditi zicara ili ne ali kako god bilo ja u nedelju ili ponedeljak idem malo freeride da provezem
Aj bas javi, ako si u prilici da saznas. Ako ce raditi zicara u nedelju, mogao bi da skocim gore...
Od danas radi zicara, trenutno pada lep sneg, temperatura idealna.
Ima li snega bar za sankanje?
Kad nece niko onda ja da odgovorim. Bili danas u Dobroj Vodi (ili Dobrim Vodama), nisam vise siguran sta je tacno, to je sa kraljevacke strane. Snega ima 30ak centimetara, vreme u blagom minusu(do -5) gostiju skoro da nema. Kada smo stigli oko pola 11 skoro nijedan automobil nije bio oko decijeg odmaralista. Put prohodan, tek poslednjih par kilometara pod snegom koji ne pravi nikakve probleme. Deca odusevljena sankanjem i nazovi skijanjem. Skijanja prakticno i nema jer ove godine ne radi ni mala staza. Po recima lokalaca trebalo bi od sledece sezone da se desi nesto(navodno neko sidro ili nesto slicno). Danas nismo isli na banjsku stranu Goca tako da ne znam da li radi sidro i pripadajuce staze(mozda se kolega Gto javi sa aktuelnim informacijama). Pokrenuli ili ne ovo minijaturno skijaliste, Goc ce ostati oaza za porodice sa decom do otprilike 7 godina.