samo da dam ispit 14. i ima da idem gde ocete makar i peske mada bih mogao da sedmen na biciklu i da teram , ako se ne uklapam za ovaj termin onda neki sledeci :) :) :cool: :D
Pogled za štampanje
samo da dam ispit 14. i ima da idem gde ocete makar i peske mada bih mogao da sedmen na biciklu i da teram , ako se ne uklapam za ovaj termin onda neki sledeci :) :) :cool: :D
... ... ...
... ... ...
Manijaci, samo sledeci put neka kafana ali u zatvorenom prostoru, smrzo sam se u basti :D :D :D ... ne bi bilo lose da nas bde vise.
Bata Bane
za Jahorinu sam zainteresovan,al za Zabljak i nisam...koliko ja znam,ako mislite na glecher,veliki je cim ici da bi se spushtalo na 500m dugoj "stazi"... :D ali ako imate neke proverene inf da tamo ima vishe snega idem i ja...
:D ja sam za to zezanje 21.10. :D ako se krece kasno uvece idem sigurno (samo ako nije neka katastrofa od kinte). ja radim petkom do nekih 22h, nekad ranije nekad kasnije zavrsim u zavisnosti od posla a to saznajem tek to vece. ako vam odgovara da krenete u to vreme, ja mogu direktno sa posla da se nadjem sa vama i onda da idemo. moze???
... ... ...
para,snega,zichara... :confused: :o
:) ja sam za, racunajte na mene 100%. javite koliko je para sve ukupno potrebno da znam koliko da steknem.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
btw. mislim da mogu nabaviti neke telefone da se raspitamo i rezervisemo mesta u privatnim smestajima, ali moramo znati tacan broj ljudi.
sneg,zichara :confused: :mad: