ej stevs,tu boju sam dobila na kopaoniku ovih 10 dana sto sam bila :)
ali ne znam sta mi se desilo na toj slici...huh...
@all
ljudi drago mi je sto smo ovaj divan vikend proveli zajedno i bila mi je cast sve vas upoznati...stvarno ste sjajni
Pogled za štampanje
ej stevs,tu boju sam dobila na kopaoniku ovih 10 dana sto sam bila :)
ali ne znam sta mi se desilo na toj slici...huh...
@all
ljudi drago mi je sto smo ovaj divan vikend proveli zajedno i bila mi je cast sve vas upoznati...stvarno ste sjajni
mogu samo da vam zavidim..........drago mi je sto ste se lepo proveli
post...
Inace bih nosio bord na Igriste.
Nista sledeci put.... Kada budemo isli negde...
Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
nema frke xexexexeexexexexe
Konačno, skijanje nije bilo mučenje zbog improvizacije u prenošenju znanja. Naprotiv, uverila sam se u ono što sam i pretpostavljala: tačna pravila skijanja postoje – prva osnovna dva, tri su veoma precizna i argumetnovana a Pop ih nesumnjivo zna J Pop-e HVALA TI na tome J. Ova pravila moraju onako doslovce školski da se uvežbavaju i uz svest o tome šta se radi i do rezultata se dolazi: ja sam se u subotu spustila bezbroj puta niz malenu stazu kod bebi lifta a pri kraju dana i u nedelju sam vežbala i paralelno skijanje i kočenje. Pala sam par puta ali isključivo u trenucima kada sam onako već opuštena i radosna skrenula pažnju sa staze i mojih pokreta. Sigurno jeste da se svaki uloženi napor prilikom učenja isplati snažnim uživanjem i/ili uzbuđenjem samog skijanja.
E i ja se nadam da ću da budem jednom u prilici da odem sa Vama negde a da me yebene obaveze ne spreče u tome :mad:
Drago mi je da ste se lepo proveli..:yay:
milane idemo i mi iz vojvodine malo ........i ja sam propustio skijanje na igristu zbog posla a bas sam se nalozio da idem ali eto posao...
pozdrav
O.K.
Ja sam se bio spremio ali morao sam na put u bratsku CRO.
Ideja za Manijake- razmislite o SKI WEEKEND-u na Bjelašnici.
Onima koji nisu bili, mogu samo da kažem da nemaju pojma šta su propustili!!!!!:glavaozid
Oni što su bili, znaju kako je DOOOOOOOOOOOBROOOOOOOOO:yay::ski::ok: bilo!
Oni koji nisu bili, imaće priliku (PoPe, CARE!, ŠTA NAM SPREMAŠ?????:obrvajedn) da vide kako to sa MANIJACIMA izgleda. LUDO, LUDO, LUDO!!!!!
Svima koji su manijačili po Igrištima, puno hvala na straobalnom vikendu! Mislim da nijedno brdo u krugu od tri države, koje ove zime ima snega i skijaša/bordaša, nije videlo bolju ekipu od Ski MANIJAKA.
Gledamo se u sledećoj akciji!
Pozdrav svima.
P.S. VIKTORE, DAJ TAJ WEB SPACE DA LJUDI ŠIBNU SLIKE PA DA NAM SE DIVI SVET!
Evo mojih fotki dok Viktor ne napravi engine:
http://members.lycos.co.uk/infinity2...ijaci-igrista/
LJUDI, SJAJNI STE ! HOĆEMO LI PONOVO UBRZO ?
:yay: :yay: :cug: