Originalno postavljeno od
stekan
Dokazano je da nije baš zahvalno nakon kupovine pitati "šta sam kupio/la?". Naročito ako je kupljen mačak u vreći, pa makar vreća super izgledala. Valjda se bitnija kvaliteta mačka.
Mislim da se model zove Atomic Drive SC i skoro sam siguran da je to jedan od InterSportovih modela kojeg nema u zvaničnom katalogu ("mačak u vreći"). Nemam nikakvih informacija o modelu, jer takve modele van kataloga niko ne opisuje i niko ne testira. Pretpostavljam da su za početnika OK.
U-Turn je "tehnologija" primjenjena na toj skiji. Navodno je to "umetak ispred prednjeg dijela veza, kojem je zadatak upijati neugodne vibracije, te ih preusmjeravati umjesto u skijaške cipele, nazad u skiju". Pitam se kako taj umetak razdvaja neugodne od ugodnih vibracija. Vjerovatno vibracija po ulasku u taj umetak ispuni upitnik na osnovu kojeg se odredi kakva je. Ako je ugodna, ide u pancericu i skijaš uživa, a ako je neugodna ide nazad u skiju. Jedini problem vidim u tome što se svaka vibracija skije, pa i ona "vraćena", osjeti u pancerici. Vjerovatno tu ima još nešto što ja ne kontam. Nisam studirao marketing.