Hvala za lepe želje.....Može bit, da ču i nešto napisati....al ču možda sve skupa snimiti kamerom....sad, za trku bojim se riskirat kameru, ali ču sigurno snimat sam ogled staze.....:sm011: heheheh, da mi ne treba opisivat nekih stvari...:ski:
Pogled za štampanje
Hvala za lepe želje.....Može bit, da ču i nešto napisati....al ču možda sve skupa snimiti kamerom....sad, za trku bojim se riskirat kameru, ali ču sigurno snimat sam ogled staze.....:sm011: heheheh, da mi ne treba opisivat nekih stvari...:ski:
Kameru koristi samo za ogled ili povedi nekog da snima sa strane.Za trku si ti nas favorit,bojim se da bi ti kamera samo smetala.Ocekujemo tvoj the best rezultat i plasman do sada.Pripreme su verovatno u zavrsnoj fazi.Drzimo ti palceve i ne cekaj sa izvestajem! SRECNO!!!!!!!
Skiman - Bojan Krizaj 21. veka (vidi moju sliku)! :D
Hvala lepa svima ne lepim željama-služimo narodu!!:sm011:
Srecno!!!!!!!!!!!opopopopopopopop!!!!!!!!!!!!
Vreme?Plasman?Nestrpljiv sam.
Rezulatati:
http://www.lussarissimo.com/Download...chile_2012.pdf
Skiman je ako dobro vidim 46. ukupno ali i 7. u svojoj kategoriji. Svaka čast, big respect majstore!
Ima bolje vrijeme nego prošle godine, mada je to ponovo naglašavam prilično relativno (diskutovali smo o tome nas dvojica) jer je trka čini mi se bila dosta brža, pobjednik je ove godine išao 11 sekundi brže od prošlogodišnjeg.
Da li je snijeg bio brži ili je staza bila blago modifikovana, ne znam, ali u svakom slučaju čestitke na završenoj trci i plasmanu.
Bravo majstore!!!Sve bolje i bolje,nadam se da cu iduce godine prisustvovati dodeli nagrada.Sad se odmori pa utisci i slike.
Tako je, sve je relativno....staza je zbog toplog vremena bila brže postavljena, manje bilo vratica (mislim da barem 20). Uopšte nisam poboljšao vreme, čak sam i nazadovao u odnosu na prošlu godinu. Sve u svemu nisam zadovoljan svojom vožnjom, koja je bila lepa na oko, bez nekih problema i bez umora, onako za udžbenike....to je uvjek znak da si vozio, ko sisa-nije bilo ni jedno konkretnog udarca štapa po kacigi, znači išlo se preokolo....Dobro, glavni uzrok ja bio (po meni), da mi je konkurent bio skromnog skijaškog znanja, tako da sam mu več poslije 10 sekundi vožnje bežao za najmanje 5 kapija (tako su mi rekli ostali na startu).....i onda si sam, nema nekog konkurenta ko prošle godine, sa kojim vodiš žestoku borbu i vrlo brzo se podsvesno zadovoljiš ovakvom vožnjom...i onda ostvariš to, što ostvariš....Više napišem, kad budem imao sve slike.....:sm011::sm018:
Evo skoro ista ekipa je i ove godine otišla na čuveni Lussarissimo u Tarvisio. Krenuli smo standardno u 4 a stigli u Tarvisio u 6.00. Onda obavezna kafica i lagani doručak, a u 7 preuzeli smo startne brojeve, jer je u 7.30 vač bio ogled staze. Ove godine je bilo vrlo toplo, pa je start bio zakazan za u 9.00. Poslije ogleda ostalo je dosta vremena da se nešto i popilo, a dio grupe je otišao na ponovni ogled. Bilo je manje vratica i zbog toplog vremena je bila staza postavljena dost otvoreno (razdalje između kapija čak 28-30 m). Sve u svemu sam vač napisao, da nisam bio zadovoljan svojom vožnjom i krivica je samo na meni, jer sam premalo riskirao, al šta je tu je-sledeče godine idemo ponovo....Al bili smo uspešni: naš takmičar Matej je u mojoj grupi bio 3, a pobedu je odneo več standardni Samo Borovinšek isto iz Slovenije, a ja sam bio 7 u toj grupi. I još zaniomljivostr, kao 50 absolutno dobio sam čitav pršut San Daniele u vrednosti od oko 150 € (e sad nakda se siplati više biti 50, nego prvi :sm011:), jm:smoke::yay::sm011: A sad još slike (filmič sam snimio, al ču ga stavit kad budem imao malo više vremena):
....slike...(obratite pažnju na napis na mojoj levi nozi-sa ovim napisom sam uvjek svugdje atrakcija):sm011: