Naravno :yay:,
odmah pored pocetne za Alpe de Suissi ,
evo i slicice istog
jedino sto ne znam kada je otvoreno za narod (tamo se i trenira) !?!
Pogled za štampanje
Naravno :yay:,
odmah pored pocetne za Alpe de Suissi ,
evo i slicice istog
jedino sto ne znam kada je otvoreno za narod (tamo se i trenira) !?!
Ok..hvala na brzom odgovoru designbvr..
a da li si bio tamo..posto me zanim da li moze da se iznajmljuju klizaljke i priblizna cena..?
Pa slicicu sam napravio licno, u Januaru, ali zaista ne znam da li ima da se iznajme klizaljke/hokejke, pored
klizalista je veliki kompleks (pocetna stanica A d' S)
i tamo ima svega i svacega. Ali svakako mozas pitati tu
negde, ili mozda gazde apartmana ili gde vec odsedas
:sm018:
aham..tnx :)
Da li je neko bio na pocetku sezone tip rani Decembar?
Jel moze neka preporuka dobar kafic, restoran u Ortiseju.
Hvala
Posto se vratila grupa skijasa iz Val Gardene, mogla bi da ostavi utiske o skijalistu. Gde su bili smesteni, kakve su staze, nocni zivot, udaljenost hotela od staze a moze i koja slika i savet :sm021:
Bilo je nas 50-ak u Val Gardeni, bilo je fenomenalno, ekipa extra...uskoro cemo napisati reportazu sa dosta fotografija i poslati Zokiju da moze da okaci na sajt. Naravno napisacemo i ovde na forumu kracu verziju...
p.s. slike sa 2. treninga spusta, trka super g-ja i spusta i proglasenje pobednika su okacene ovde:
http://www.ski-trip.net/foto-album-v...7.12.2010.html
U napred se radujem vasoj reportazi samo molim sto detaljnije i kako ste vi skijali
Molim za pomoc nasli smo smestaj 4 dvokrevetne sobe u S. Cristina ....smart hotel Ssalong.....Sta mislite od 5.feb do 12.feb kakvo li ce biti vreme, kakva je pozicija u Christina , da li je bolje u Ortisei ? I kakve su cene da se hranimo u restoranu negde , jel ima neka brza hrana za veceru.... jer nismo u aparmanima nego u sobama sa doruckom...bez kuhinje.... znaci za veceru da se snalazimo ....je li skupo ..???
i kakve su cene pica i hrane vanpansionski ako neko zna
Pleasee
Brz odgovor do sutra da se odlucimo moramo ....
Santa Christina je najmanje mesto u dolini ali ima solidnu poziciju, brzo se izvlacis na Secedu ako hoces da ides prema Ortisei-u a i jedna zica ti treba do Selva Gardene ako hoces na Sella Rondu.
Cene su sasvim pristojne, nize nego u Francuskoj. Mi se nismo hranili po restoranima ali na stazi je klopa do 10ak eur (lazanje i paste), za meso i slicno 15ak eur i vise. U Santa Christini u nekom lokalnom pabu smo platili 5 eur za coca colu, kafu i toplu cokoladu sto je smesna cena.
Ako ste za neku ekonomicniju varijantu, uzmite bolje apartman sa kuhinjom pa spremajte klopu. Cene u Sparu (Ortisei) su sasvim pristojne, mozda cak i nize nego u Srbiji. U Santa Christini ne znam da li ima supermarketa, trebalo bi.
Sto se vremenske prognoze tice, tu stvarno ne mogu da pomognem ;)