Ne vredi mada izgleda do ja...:ok: ove godine je od 23 Januara Zabljak, a od 28. Februara Livigno tako da to mozda ostane za iducu zimu ili Val Thorens:ok:
Pogled za štampanje
Ne vredi mada izgleda do ja...:ok: ove godine je od 23 Januara Zabljak, a od 28. Februara Livigno tako da to mozda ostane za iducu zimu ili Val Thorens:ok:
a zna li neko kakav je nocni zivot tamo, mislim, posle dobrog skijanja, valja se opiti?!
zanima me da li neko zna kakve su cene u francuskoj? viim da je smestaj jeftin, ali hrana i pice?
Da li postji neka fora da se ode na planinu (kop, jahorina, bansko) sa 300 eura 10 dana pri tome me ne zanima nocni zivot znaci da za troskove ostane oko 50e. Ako ne koja je naj kombinacija za 7 dana od te cifre!
Islo bi nas 4-5oro.
:cool: Pa jbg, samo ski pass u banskom je 140 eur, znaci ostaje ti 160 za smstaj, hranu i put! Hmmm, tesko :dontknow:
Ne Kopu je mozda i moguce, ustvari imas nesto sigurno. Ski pass je jeftiniji, put takodje, a smestaj je otprilike ista cena, samo se malo potrudi:cool:
A sto se Jahorine tice to ce ti morati reci neko drugi, niisam upucen...
Jahorina moze, kop takodje. Bulgaria nema sanse.Citirati:
Originalno postavljeno od frrka
ma bio sam na jahorini prosle god.
cene za 7 dana:70e krevet,50e skipass,bus 20e+iznamljivao sam bord= 300e
Sada sam kupio bord pa me zanima da li za istu cifru mogu negde da produzim na 10 dana.Zanima me da li se mogu naci takvi skipass na drugim planinama tj poviljnije od zvanicnih ponuda.
mozda je bolje da kombinujes odlazak na dve planine ako vec ides na dve nedelje???
Da bolje je otici lupam 3 dana na bjelasicu, 3 dana na zabljak i 5 dana na jahorinu nego 10 odjednom, ova kobinacije je max 50e skuplja nego kad bi bio u jednom mestu const. ali mislim da se isplati.
A ucenje ekstremnog skijanjaCitirati:
Originalno postavljeno od Misko
To svakako al to mozes da ucis i ovako i onako. :kez:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane