@wlad
Batali priču o ponavljanju,što ćemo sa ovom kišom, kukalo nama ????
Oće li ovi palit' one topove za vikend, jer su prognoze da za subotu ipak ide zahlađenje?
Ja se spremam za subotu, kad ono ode snijeg :-(
Pogled za štampanje
@wlad
Batali priču o ponavljanju,što ćemo sa ovom kišom, kukalo nama ????
Oće li ovi palit' one topove za vikend, jer su prognoze da za subotu ipak ide zahlađenje?
Ja se spremam za subotu, kad ono ode snijeg :-(
A i ja sam se spremao ali izgleda cemo skijat doma ovaj vikend. Najavljuju zahladjenje ali ako ova kisa bude trajala mislim da nece biti nista od skijanja i ako bude zahladjenje...
Citam danas na meteo zavodu CG, da se gore ne ocekuje puno kise, a od petka zahladjenje sa novim snijegom!
Aj Bog te cuo sto bi rekli nashi stari :) ja jedva cekam da stanem na snijeg....
E da imamo sada web kamere gde bi nam bio kraj ;). Ako se ne otopi skroz, onda će tabačima nabiti mokar sneg - ako zahladni to je onda super podloga i dovoljno ga je i 10cm za skijanje :ok:.
Ako u petak okrene na sneg, jak, a ono od pre opstane (a trebalo bi pošto su ga tabali) onda može da bude skijanja u subotu. Ali ne morate žuriti, sačekajte nedelju da vidite šta je bilo u subotu ;).
P.S.
Ja se odjavljujem sa foruma do ponedeljka pošto imam neizostavnog posla :D.
Slazem se sa Wladom, cekajte nedjelju. Ja sam gore odmah posle Nove, na nekolika dana iz cuga, pa ako neko ode prije, neka se javlja i kaci slike.
p.s. Wlade, uzivaj :)
Ovo bi mogla biti slika sa Jezerina od danas. Čini se da će snijeg ipak držati do vikenda.
Ja sam vec rekao, da mislim da ce izdrzati.. :dontknow: .. A, odakle ti slika?
a sumnjam...u kl samo 20 cm snijega...temp +8...:(