Najavljuju i prsutijadu
Pogled za štampanje
Najavljuju i prsutijadu
Pada, pada .... još malo ... ima neko tel nekoga ko iznajmljuje hocu da rezervisem opremu iz BG-a. Trebaju mi tvrdje, oštre skije (beosport na stazi ima samo rekreativnu opremu). Neka posalje na private.
Pocelo i vestacko osnezavanje na Torniku.
Sutra,kao najavljuju pocetak sezone na Torniku,nece raditi jedino Zmajevac i sidro Bandera,jedino mi nije jasno kako od pola metra prirodnog snega,i uz vezstacko osnezavanje,i temperature u minusu sedam dana,na stazama ima svega 20 cm utabanog snega,svake sezone ista prica.
Je li ovo proverena informacija.
Zvanicno sezona 20-23,sa popustima,a sada malo za vikend da se uzme nesto para nekome ko se bas uzeleo skijanja,20 cm utabanog snega je za Tornik malo,jer je i dalje gore dosta kamenja,zato ko hoce da ide,neka ponese neke starije skije.Sudeci po vremenskim prilikama,gore bi do sada trebalo da bude 30-40cm utabanog snega,ali...
Ajte neko ko je bio gore danas... ;)
Mi bilo, iz kafane krenuli pijani, pa nam je vishe bilo treznjenje.
Ne vredi ici, mi bili na poludnevnom, ali smo realno skijali do 11 15.
Topovi nisu bili pushteni u opshe , bar ja nisam nigde video da je bilo vestackog snega. Regularne su cene ski pasa tako da je poludnevni 1170 ili slicno.
Bolje sacekajte zvanicno otvoranje sa popustom i nadam se snegom, mi necemo ici ako ne padne jos snega i ako temperatura ne ode u minus (Na polazu 6-seda bilo 8 stepeni u plusu)
s
Tako sam i mislio da ce biti...
Thx s ;)