Cestitam!!! :yay: :yay: :yay: na prvom uspesnom ski vikendu, zima je tek pocela i nadam se da ce svaki sledeci biti veci i bolji!!!Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pogled za štampanje
Cestitam!!! :yay: :yay: :yay: na prvom uspesnom ski vikendu, zima je tek pocela i nadam se da ce svaki sledeci biti veci i bolji!!!Citirati:
Hvala ti, dyape:ok: ali nije meni vazan redosled, nego me je povredilo to sto me se Bane nije ni setio:(Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
znam, siguran sam da je slucajno bilo i nemas frke, drugi bi se setio i dopunio. zato smo svi tu, ne moze jedan da pamti sve :)
A, pa vama je bas bilo lepo. Meni i dalje traje skola, pa malo teze, ali sve se menja tamo posle Nove. Valjda ce biti jos puno slicnih vikenda.
Ma opusteno, zezam se ja malo:ok:Citirati:
Pozdrav za sve "stare" ski manijake.Ja sam skijas u zacetku pa se pitam da li covek sa 120 kg i 177cm uopste moze biti ski manijak.Sve ovo plus 42 godine.
Pozdrav Symon,
Bas takve trazimo da se pridruze manijacima :)
Po ko zna koji put, nije bitno koliko je ko visok ili nizak ili tezak ili cak kako skija bitno je da VOLI SKIJANJE :ok: ...To je jedini potreban i dovoljan uslov da se bude SKI MANIJAK. :ski:
Samo za ilustraciju, sa nama je covek koji nikada nije stao na skije :eek: (mada mislim da proba po kuci malo :) ) a obozava ga i jedan je od osnivaca SKI MANIJAK-a.
Samo prati forum dalje i naci ces sve potrebne informacije kako da se upoznamo i skijamo zajedno.
Ma evo odbrojavam dane jos malcice jace od mesec dana pa cemo zajedno skijati na Zabljaku :ski: :yay: :ski: , a do tad ako je neko za jednodnevni ski na divci, cim puste zicu ja sam za. Za ove duze destinacije i vise dana ne mogu nista unapred da obecam.Citirati:
@crazy:
mislis li na stevana??? :)
jel idete vi na neki vikend :confused: