Sto se tice guzve, ovih dana je nema 🙌🏻
Pogled za štampanje
Sto se tice guzve, ovih dana je nema 🙌🏻
Malo off sto se tice skijanja - ali ono sto najcesce ide usput uz skijanje, a nije izivljavanje nego prosto potreba kad vetar bije ceo dan i jak je minus… Dodje do toga da treba se sesti i ugrejati bar malo u nekom od lokala na stazi. To je ove godine bas katastrofa na Kopaoniku. Malo je reci da su vlasnici koji formiraju cene alavi i bahati, pa tako u 4 razlicita lokala 2 caja su bar 750rsd, cedevita 400, flasa 0,75 rose 600, pita sa borovnicama 750, virsla (moderno hot dog) u kifli 500, 10 cevapa (bez priloga) 1400. Pri tom ova mesta nisu Viceroy, Grey, Gorski, Nacionalna klasa itd…
Zavisi, nije bas svuda.Pita sa borovnicama u Skituljku (a koliko znam tu je najbolja, i najpoznatija) je i dalje 500 dinara kao i pre. Krofne u Rtnju su i dalje 200 din. Naravno da odredjeni dizu cene u nebesa zato sto koliko god da dignu, puni su im lokali...
Prosle god bila 750 u Vucijoj stazi :D
Ako je pita od borovnica 750 din. u Kolibi na Malom jezeru, i ako je još onakva kao pre neku godinu kada sam bio, vredi tih para.
Sreća pa postoji izbor, noviji "fancy" lokali na stazi su značajno skuplji od starih. Ja obično idem u Deda Stojadinovu Kolibu, Kljunac na Jarmu, Skituljko...
(DSK i Kljunac na Jarmu jedini imaju "veliko" pivo na stazi)
Gde beše dsk?