hvala puno macak...
sada je mnogo lakse da shvatim o cenu se pise
Pogled za štampanje
hvala puno macak...
sada je mnogo lakse da shvatim o cenu se pise
Po mapi su od te tri, dve crvene? Razumem da plave budu taj kutak, ali bas crvene...? Izgleda da je cela ta papazjanija stvarno zesca greska u koracima odgovornih...
Stvar je prosta: Nisu ni trebali da prave staze i hotel oko Babinog zuba, nego u Golemoj Reci. Tamo postoji veliki potencijal, a oko Babinog zuba mnogo manji. Plan su odradili Hrvati i Kanadjani i mislim da su napravili los plan. Golema reka je nekoliko km pre Babinog zuba levo, ako se ide odozdo.
Ma sve je ovo u fazonu "kako mali Perica zamislja ski centar"...
Sto kaze Radovan III: " Ma dobro je, samo ne valja!" :D
Valja samo za necije dzepove, na zalost...
Sto se mene tice, u pravu ste obojica. Generalni problem ove zemlje je sto neadekvatni ljudi vode razne programe, pa tako i ovo ovde. Meni je veci problem sto nisu podigli nivo postojecih staza i onoga sto je oko njih nego sto su postavili nove kapacitete nakrivuske.
Ali znate sta, neka bude taj hotel tu gde je, u njemu ce se naci oni koji traze bazene, saune itd. Skijace se na livadama i uzivace u onome sto vole.
Sa druge strane, mislim i nadam se, da ce se razvijati i deo kod sela Crni Vrh tj. Goleme reke. Tu je niklo niz novih kuca a gradi se i poneki hotelcic. Vremenom neki kafic, ski servis i eto mesta za ljude koje zanima pravo skijanje.
Pa i ovo je tacno u neku ruku, ne smeta meni ni hotelcic, a ni te staze. Ali mi smeta kradja, tako bezobrazno uperena protiv svih nas, poreskih obveznika...Oni izgradili, a mi finansirali jer su spanci napustili program. Jel gresim negde? Ako vec mi finansiramo, ajde da se malo i priupitamo - bar je tako u "demokratskom" svetu, ako takav uopste i postoji danas :D
ја сам за да се народним посланицима укину плате и подели, равномерно докторима, профеосорима, ватрогасцима, полицајцима, пилотима (ког сам заборавио, извињавам се), а да народну скупштину формира обичан народ (са неких 1000 чланова;из сваког града по неколико) :) кад ли би изгласали нешто тако... тако ће се чути глас народа и пројекти који се раде, радиће писмени људи за добро свих... :)
Pokušavam da biram reči, ali teško mi ide.
Prestanite da budete toliki mudro*eri i da ispravljate neispravljivo.
Ako imate neku novost, obaveštenje, informaciju - podelite je sa nama na forumu, a ako mislite da mudrujete, ismejavate i nadmudrujete se OTVORITE drugu temu pa do mile volje prosipajte mudrosti.
једина новост је да у Пироту веје, надам се да је и горе пар пола од овог :)