Nece ni duboka 2 raditi radnim danima?
Sledece nedelje bi trebalo da bude bas dobro za skijanje, mislio sam da svratim
Pogled za štampanje
Nece ni duboka 2 raditi radnim danima?
Sledece nedelje bi trebalo da bude bas dobro za skijanje, mislio sam da svratim
Nemoguce da ce gasiti neke staze sledece nedelje. Pa bice barem duplo vise snega nego ove, prognoza je jako povoljna i padace dosta snega, sto bi zatvarali? ... A da, zaboravio sam da je ovo srbija gde skijalistima upravljaju stranacki botovi kojima je samo u cilju koliko ce ski paseva da prodaju, pa po tome gledaju sta ce da otvore/zatvore.
Samo mogu da kazem sramota i bezobrazluk.
Stvarno je debilno da u ovom trenutku kad je vise nego izvesno da ce pasti bas dosta snega oni prakticno gase skijaliste. Uz to ide i raspust tako da verujem da bi posecenost bila dobra da je ostalo bar na starom plus recimo Krcmar. Mi smo planirali da odemo na par dana ali samo zbog Pancica i Karaman grebena ne vredi ici.
Najgore od svega je sto svi mi i dalje idemo tamo i dajemo im ogromne sume novca za nesto sto ne zasluzuju. Ne znam koliko puta sam na kopu rekao "Sad sam dosao, i nikad vise", i opet znam da cu doci jer nemam bolje u nekoj blizini. E to oni koriste, jer znaju da ce ljudi da dolaze svakako sta god radili.
Evo moj primer trenutni, planirao sam da odem petak-subota-nedelja jer sam procenio da ce biti dosta snega i povoljni uslovi, i oni zatvore deo koji najvise volim(Duboku), a o Malom Karamanu da ne pricam. I pored ovoga, verovatno cu otici, platiti im 9600 za nekoliko staza i skijati. Zasto? Pa zato sto nemam blize skijaliste koje radi, a volim da skijam. I oni to koriste, a i treba...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...937c645529.jpg
InfoKop:
Nakon 128 dana skijanja, 17. aprila 2023. godine, završava se ski sezona na Kopaoniku Od petka do nedelje, u ski centru Kopaonik će raditi sledeći ski liftovi i žičare: Malo jezero, Krst, Pančićev vrh, Karaman greben, Duboka 2, Mašinac i traka u ski vrtiću. U funkciji će biti staze označene sa: 2, 3, 3a, 4, 4a, 4b, 4c, 4d, 4e, 6, 6a, 6c, 7, 7a, 7c, 22. Noćno skijanje neće biti u funkciji.
Od 10. aprila u funkciji će biti Pančićev vrh, Karaman greben i Duboka 1 kao i pripadajuće staze 4, 4a, 4b, 4c, 4d, 4e, 6, 6a, 6c, 7, 7a i 7c. Radno vreme ski centra će biti od 8:30 do 15:30 časova.
Da iole imaju sluha za skijase skinuli bi cenu ski pasa bar 30% i otvorili jos bar 30% staza , da vidis koliko bi ljudi doslo gore napunilo Kop i svima lepo - ovako su na ogromnom gubitku celo brzece, hoteli Rtanj A i B skituljko , Hotel Srebrnac itd itd a smesno i sramotno sta nude po ovoj ceni ski pasa a vremenski uslovi gotovo idealni .... Srpska poslovnost
Danas (juče) i za vikend rade i Duboka 1 i Mali Karaman tako da su dostupni i Rtanj / Skituljko.
Juce predobar dan za skijanje. Jedan od najboljih dana koje sam skijao na kopaoniku. Kao sto wlad kaze radili su i Duboka i Mali karman, guzve uopste nije bilo, staze odlicne i bas lepo sredjene. Pravo uzivanje. Nadam se da ce i danas i sutra biti isto, stim sto ce sigurno biti malo veca guzva nego juce.
Ove godine Skijališta Srbije nisu podizali cenu usluga, iako je inflacija ogromna i sve je poskupelo. Iz tog razloga verovatno i nema dodatnog snižavanja cena. U odnosu na sva druga skijališta cena je ostala ista tako daje najverovatniji razlog ne snižavanja cena upravo taj.
Da skoro pa su radili u minusu ...