kad se krece, kako se ide, ko sve ide i kada se vraca??? ja sam za u svakom slucaju
Pogled za štampanje
kad se krece, kako se ide, ko sve ide i kada se vraca??? ja sam za u svakom slucaju
... ... ...
E pa, pozdrav svima, ja sam Petar, neki me znaju kao Green *wink*dyape. Bio sam danas kod Popa da se dogovorim za neku opremu, i malo smo poprichali i oko Ski Manijaka (pratim ovaj forum vec duze vreme itd.). Svidja mi se cela ta ideja oko ski vikenda, i uopshte oko zajednichkih skijanja na raznim stazama. Pa, ako me primate ja bih da se prikljuchim, ishao bih, ako ne na svako skijanje, bar skoro na svako. A da, ne bi vishe bio najmladji ko god da je, poshto ja imam 18 godina, jel`da, a ne verujem da imate nekog mladjeg. Skijam vec 12 godina za redom, po 13-14 dana u proseku. Eto, josh jednom, pozdrav, i nadam se da me primate medj` vas.
*wink* green. :) rur rula :D
ja imam 19 godina pa mozemo da napravimo podmladak manijaka :-)
... ... ...
pope, ne bi bilo lose da se napravi spisak ljudi koji su u manijacima. sta mislis???
Ima nas i kineza 5 miliona
Momci ja 4-6 Januara sam u Cortini D' Ampezzo na nekom seminaru sa firmom, pa mi dajte savet sta da radim da li da skijam uopste:ok: :yay: :obrvajedn :yay:
Ne bi bilo lose da napravimo neki spisak Ski Manijaka, kao sto je vec ranije navedeno. Neka se svako upise na listu koji to jeste a i oni koji bi to zelili da budu.
1. Crazy Cong
2. Pop
3. Bata Bane
4. Dyape Zmay
5. Misko
6. Amater
7.