Nece te pustiti:sm019:
Pogled za štampanje
Nece te pustiti:sm019:
http://imageshack.us/a/img805/4674/vucje08122012.jpg
slika od jutros, do sada preko 50 cm novog snijega od sinoc
najvjerovatnije pocinju u subotu sa radom. kako mi rekose na stazi ima 100-120cm snijega...sjajne vijesti
u petak 14.12.2012 pocetak sezone, skipas besplatan taj dan
http://www.cdm.me/node/210740
Ko nije bio, na bazi ovog sto pise pomislio bi da je Kitzbuhel u pitanju, u najmanju ruku...
:sm022:
A otvorise li danas?
U subotu sam isao sa djecom na Vucje. Ljudi za nevjerovati kolikav je snijeg pao!!!Mislim da ga ima preko 2 metra u podnozju. Put do centra je ociscen za prolaz samo jednog vozila i bilo je velikih problema rekose za sve one koji su krenuli gore poslije pola 12 jer se nije moglo mimoilaziti. Drug mi rece da su 5 km putovali vise od pola sata. Iznajmljivanje opreme 8 eura a skipass za ciciban 5. Bila je ogromna guzva kako na parkingu, tako i na stazi. U stvari, na parkingu je bio haos, jer su trebala biti najmanje 2 parkinga za broj auta koji su dosli. Rekose mi da se na glavnoj stazi cekalo preko 20minuta. Restoran im je bio pun, naravno. Mi kasnije nesto pricamo, od svih centara u Cg Vucje je definitivno najprofitabilnije. Nista ne ulazu, niti u staze niti u infrastrukturu, a ljudi konstantno ima. Cak sam vidio i auta iz Dubrovnika. Mozda za dobru posjecenost treba zahvaliti i dobroj politici za one koji tek uce skijanje. Za pohvalu je cinjenica da je za vrijeme zimskog raspusta postojala varijanta da dijete ide 7 dana organizovanim prevozom iz Niksica i uz lanc rucak, ski skolu i svu opremu to zadovoljstvo staje 80eura. Stvarno povoljno, a sa druge strane to su sjutra sve potencijalni korisnici usluga centra. Mislim da bi to i Zabljacani i Kolasinci trebali da rade.
Ski centar Vucje sezonu 2013/14 zvanicno otvara u subotu, 14. decembra! U toku je PROMOTIVNA akcija za kupovinu sezonskog ski passa i njegova cijena za kupovinu do 20. decembra je samo 80,00€ !!! Kontakt telefon je: 067/319-719
Danas, sa otvaranja sezone, iako snijega jos uvijek nema dovoljno. Pohvalio bih ovaj ski centar i ljude koji ga vode, svaka cast! Staze su sredjene, hvali malo snijega i sigurno nece biti problema tokom sezone sa stazama(kamenje itd.).. Jednodnevni skipass je 10. Bice i nekih zanimljivih paketa kao npr. paket od 20e, koji ce ukljucivati(ski voz + bus od NK-a do Vucja, jednodnevni skipass i opremu).
Ima li ko info sa Vucja ? Jeli padao snijeg ovih dana ?
Padao je snijeg, u kontaktu sam sa ski centrom, za vikend bi trebalo da krene skijanje. Cim dobijem provjerenu i potvrdjenu informaciju, objavicu ovdje!
Super . Samo da napada jos malo sjutra i eto i Vucje spremno za skijanje .
moras imati na umu da je vrlo moguce da te lazu :)
sigurno sam isto to uradio bar 15 puta i svaki put sam se za*ebao. Njima je najbitnije da ti dodjes a oce li zica raditi to je manje vazno, ali tu je restoran ccc
juce sam vidio sliku gdje se vidi ciciban i staza pored...nema 5cm snijega
Sada kazu da ce krenuti u ponedjeljak, ako bude padalo sad za vikend. Bice valjda..
Na Vucju intezivno pada snijeg. Nesto kasnije ce krenuti da stampaju staze.
Evo jedna slicica od danas
Od sjutra cete stanje na Vucju moci da pratite preko live camera na sajtu www.vucje.me
Nijesu valjda sa ovim cetvorotockasem rovarili po stazi, neme ni 15cm snijega ....
Milose , ne mogu pronaci web kamere na Vucju. Jesu li to aktivirali na ovom njihovom sajtu za koji si postavio link ?
danas nije radilo nista sem restorana :)
snijega hm pa ima dosta samo u podnozju bi trebalo jos jedno 10tak cm...sto se tice ostalih padina, sasvim u redu...popeh se pjeve dva puta i to je to...steta sto nijesu strucnjaci dovezli malo okolnog snijega i poravnati podnozje i bez problema bi se skijalo...inace otisli smo oko 4 na -7.5
Hoce li se otvarati skijaliste zna li ko ?
Sjutra bi trebalo
Citirati:
Obavjestavamo sve posjetioce da ce od petka staze biti osposobljene za skijanje, po vec dobro poznatom rasporedu sa pocetkom u 10h. Cijene ski pass-a i opreme su iste kao i prosle sezone , odnosno ski pass za rekreativnu stazu iznosi 10 € a za ciciban stazu 5 €. Iznajmljivanje skija i borda iznosi 10 € a sanke su 5 €. Osim lijepog vremena za vikend vas ocekuju i promotivne cijene restoranskih usluga, dnevne ponude jela i pica po jako povoljnim cijenama. Dovoljno razloga da se i ovog vikenda druzimo...
napadalo jedno 10cm cini mi se...finally!!!!
Jeli ovo danas padalo. Vidim da je zabijelio oko Podgorice svuda ...
Hoce li biti skijanja za vikend ako ne otopli ?
Jesu li postavljali kakve kamere na Vucju , da mozemo pratiti ,,live,, situaciju na skijalistu ?
Ove ću godine forsirati Vučje što više.
Put od Podgorice do NK je bolji nega da idem za Kolašin , i ski centar je super, barem kako ga ja pamtim dok sam skijao tamo prije desetak godina...
Je li ima ko ziv na Vučju?
Pisite ljudi ako ima kakvog desvanja,padanja.
Pokusavam da otvorim kamere na njihovom sajtu ali ne ide...
Nasa ljubaznost i volja za turizmom...
Skijaliste radi, na rekreativnoj stazi se skija samo od pola jer je na vrhu vjetar oduvao sav snijeg, staza drzi dobro jer je minus konstantan, snijega ima vrlo malo ali nema kamenja po stazi, ako narednih dana ne bude novih padavina nece dugo izdrzati.
Svaka cast ski centru Vucje na odlicnoj organizaciji festivala Snow Dance, koji se ovog vikenda odrzao na ovom ski centru. Stvarno sve pohvale za domacine i savjet ostalim "vecim" ski centrima u Crnoj Gori, da uce od kolega sa Vucja, koji su pravi i veliki domacini, ali i sjajni organizatori!!
http://mondo.me/a431056/Magazin/Life...cekivanja.html