-
Ja se nadam da ce tamo negde posle nove godine 2.-3. da piuste po nesto...
Sto se sledeceg poteza na kop.-u tice mislim da bi prvo trebali da nesto urade sa Belom Rekom ll, ne samo da promene onaj dvosed, nego i da urade nesto da se lakse stigne do nje, i naravno stazu da odrzavaju mnogo bolje, da redovno nabacuju sneg i cesto je neutabana...
-
Kako sada stoje stvari cisto sumnjam da ce nesto da radi pre nove god izuzev malog jezera.Jer ako ne napada danas i sutra nema nista od skijanja jer opet ide par suvih dana
A sto se bele reke tice ne znam zasto je toliki problem da se "zavesla" malo od gvozdca pogotovu ako je ratrak prosao onda netreba ni 5 min.Drugo ako ledenice budu radile onda ostaje samo ona mala uzbrdica da se savlada.
-
Ove godine ce raditi sve zicare sem jedne- pogadjate to su Ledenice, jer nemaju upotrebnu dozvolu, tj. projekat za njih je amaterski uradjen ! :sm008:
-
Nadam se da ce oko 30. biti dovoljno snega da puste nesto, u suprotnom propade mi plan!
-
Mislim da ce pustiti bar nesto sledece nedelje !!! :)
-
Jao sta mislite da li ce nesto da radi od 2.12. tad idem u Brzece!!! Bele Rekle mislim da nema sanse, a za nesto gore se bash pitam!!!
-
Pa verovatno malo jezero i masinac u najboljem slucaju ! Iskreno se nadam da ce raditi i nesto vise !
-
A jel ce biti sanse da padne neko skijanje prve nedelje Januara ili da ja lepo kupim kremu za suncanje i ostatak para predvidjenih za extremno skup skipass jednostavno propijem?!!!:cug:
-
najbolja staza je "stara duboka" divlja,a nalazi se izmedju krcmara i duboke crne...jedino problem je vezan za '99 i bombardovanje,naime krcmar je sada bezbedan ,a li prostor okolo je pod znakom pitanja...no,mislim da se treba opustiti i uzivati :)....od regularnih definitivno gobelja - prava staza za karv voznju jedino sto je kratka....najgora - pa ne znam...ono sto bi meni bilo bez veze, vecini turista i pocetnika je pravo uzivanje i izazov - tako da generalno nema glupih staza, za svakoga po nesto.
-
Pitam se sta ce sve pustiti sada kada je napadao sneg ???