naravno, ako sam vec dosao za za 7 dana potrosim novac i provedem se, sporedno mi je da li cu za ski pass dati 70 ili 130 eura... to je svega 50 e vise (jedno vece u kafani), a razlika je neverovatna !
Pogled za štampanje
naravno, ako sam vec dosao za za 7 dana potrosim novac i provedem se, sporedno mi je da li cu za ski pass dati 70 ili 130 eura... to je svega 50 e vise (jedno vece u kafani), a razlika je neverovatna !
Jadni nasi crnogorci. Kada oni procitaju ovaj tekst, i kada shvate da je cena kod njih (kako pre neki dan saznah ) celih 12 crnogorskih eura. Za 12 eura 5 332 metra staza, dve kafane, i jos medicinska sluzba u podnozju. Prema tome ima kada se sve sabere i skuplje. Cekamo Staru planinu pa da vidimo koliko ce tek tamo da kosta dnevni ski pas. Naravno prvo cekamo da padne sneg pa da krenemo vec jednom da skijamo pa makar i po 12 , 13 , 14 eura po danu.Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Ma Crnu Goru kao skijaliste ne vredi ni spominjati kao i za letnji odmor sve se svodi oderi do gole koze "domace" a strancima cemo titrati...:sm008:
:sm023:
Ne znam zašto vas to boli :). Verovatno su svi ludi koji idu na more/planine u CG, sigurno su mazohisti koji vole da ih "deru" ;).
Nema ljutis.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Ovo je bilo samo malo poredjenje da ima i skuplje u odnosu na placeno -dobijeno. Naravno u celom poredjenju udaljenje od mesta stanovanja je ono sto nas odredjuje gde cemo skijati ako to volimo. Naravno da cu ja pre na Kop koji mi je udaljen 3-4 sata voznje nego na Jahorinu, do koje mi trebna 5-6 sati, a da ne govorimo o Zabljaku ili Austriji..... Sve ovo je vazno za brzo,vikend skijanje od 1-2-3 dana.
A Evropa daleko smo mi od nje, a jos dalja ona od nas.
Ps. A o dranju, koje je sisanje, dok je ovaca bice i sisanja, a dok je skija bice i skijanja.
Ja nemam nikakav problem sa Crnogorcima.
Ako već trošim 500-1000 evra za skijanje idem tamo gde ću biti stranac ali i gde će me tretirati kao stranca kome treba "titrati".
CG planine me ne zanimaju a more poslednji put ako se dobro sećam 1993.godine
Ne ljutim se naravno :).
Samo je npr. Žabljak daleko od zapadnih skijališta po cenama (kao i sa uslugom ;)). Tako npr. možeš da odeš u hotel Jezera 7 dana doručak-večera za 120EUR + ski-pass za 70EUR (7 dnevni) a to je ispod 200EUR za 7 dana skijanja...
sezonska za domaće ( planinarski klub) 125 evrica
i sad jos da se zalim što nije kao u Austriji
koliko snega ima? bicu na jahorini 2og i 3ceg decembra pa me zanima kakvo je trenutno stanje sa snegom i kakve su prognoze za naredni period
Sve je to tacno sto kazes, samo smo pravili poredjenje Jahorine i Austrije. Meni se ucinilo slicnim poredjenje sa Zabljakom zbog slicne cene ski pasa 12 i 13 eura. Poredjenje sa Austrijom i zapadom tesko nam ide.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Iskreno veoma volim Zabljak i radujem mu se skoro svakog leta.
Poz.