Ja imam takve, kada je loše vreme znaju da magle pa onda ne smeš da ih skidaš, ali ima i mnogo skupljuh modela koji to isto rade.
Pogled za štampanje
Ja imam takve, kada je loše vreme znaju da magle pa onda ne smeš da ih skidaš, ali ima i mnogo skupljuh modela koji to isto rade.
skapirao sam :) nisam nikad cuo taj izraz. dragon optical ima model sa duplim staklom i svidja mi se taj dizajn, agresivan ali ne previse. nisu velike ali ne pokrivaju mnogo u vidokrugu. naravno, imaju i anti fog neki namaz sa unutrasnje strane koji se brise iskljucivo sa tom njihovom krpom koju dobijes u kompletu.
Sorry ali tako su meni rekli da se zovu naocare. Ovo sto ti imas na glavi na avataru!
:DCitirati:
Originalno postavljeno od frrka
kazem ti, nisam nikad cuo taj izraz. cvidze, djozle, cvike, soferka, prozoti, tegle, piksle itd jesam, ali brile sada prvi put.
Ma to skijasi imaju razne izraze, ko i svaki sport sto ih ima :D. Tako nece da kazu "rub(ovi)" nego "kantna(e)" pa "pancerice" umesto "cipele" i tako redom ;).
Ali kao sto rekoh, svaki sport / zanimanje ima svoj recnik...
I ja sam tek od nedavno cuo izraz "brile", iako se izgleda koristi odavno.
Si ovo mislio na techo pro posto ja nisam dobio nikakvu krpu (kupljeno u intersprtu)Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
ja sam kupio bas te dragon optical i dobio sam krpu koja je ujedno i futrola. naravno brile (:)) brises samo unutrasnjom stranom
Oakley su provereno najbolje ali za njih se treba dobro otvoriti, i nedaj boze da ih izgrebete. ali vredi dati i rizikovati
meni se moje dopale iz jos jednog razloga... to je dragon ja ipak imam zmaja u nicku :)
ja sam uzeo kareru i cvikeri i sa njima sa savim zadovoljan...do sad mi se ni jednom nisu zamaglile,a i imaju neki trip za tu maglu,al ja se ne razumem u to :D