Kao sto rekoh, tl;dr :)
PS: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=tl%3Bdr
Pogled za štampanje
Kao sto rekoh, tl;dr :)
PS: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=tl%3Bdr
Pa kako onda mozes da donosis zakljucke tako pausalno ako te mrzi da citas, gledas...?
Zato sto je u pitanju Prestigio :)
I ja sam se kleo u Sony nekada a na samsung sam gledao sa podozrenjem, pa vidi gde su sada. Daleko od toga da je prestigio firma tog kalibra ali za one sa jeftinijim ulaznicama...
A recimo da si procitao o problemima sa GoPro 3 u istom tom clanku? Za to verovatno ne znas?
Jos uvek ne kupujem GoPro 3 tako da...
Realno, clanak 95% ljudi koje to interesuje nece da procita zbog duzine. Bolji efekat bi postigli da su skratili pricu na ono sto normalne korisnike interesuje.
Ali da ne offtopichimo vise :)
ono sto Gopro H3 nudi za cenu koju su naveli na sajtu je smesno da je neki Srbin njen tvorac verovatno bi kostala 1500e
U pravu si...imam naspram sebe modernog korisnika intereneta. Ne zameram ti, niti te vredjam, mozda sam ja ipak mnogo duze na netu od te nove generacije koja zavrsava citanje sa naslovom
To je isto kao kad bih otisao da kupim skije a zanemario dobronamerne savete ljudi na ovom forumu
Mislim da ti poredjenje onog testa i saveta na forumu nije na mestu. Onaj tekst je napisan za nekoga ko u zivotu nije video GoPro kameru ili se sreo sa njom. Vecinu ljudi koji vec resavaju da kupuju kameru ne interesuje sta dolazi u pakovanju ili kako to pakovanje izgleda jer se to vec nalazi na sajtu proizvodjaca. Takodje, i sve karakteristike (rezolucije, fps, i slicno) su viska. Po meni je test nesto drugo, a do tih podataka dogura mozda 5% ljudi koje ne smore besmisleni podaci sa starta teksta.
Sad, mozda ja nisam u pravu posto u Srbiji verovatno gomila ljudi ne zna te podatke, ali mislim da je bolje da za detalje o proizvodu stave link ka sajtu proizvodjaca, a da se u tekstu bave stvarnim utiscima o radu kamere. To je valjda test, a ne prevodjenje onoga sto pise na kutiji.
ja samo kazem da taj ko je pravio tu kameru i ne sanja da je u srbiji prosecna plata 200-250e
dok je za njih cena od 399,499 itd smesna