Pozz svima, evo vratih se i ja sa ekipom...
Sta reci, osim bedak... Od 6 dana samo 4 je radila zica. :(
Razgovarao sam sa nekom ekipom iz Nisha koja je svo vreme vozila na dnevni deciji ski pass i za 6 dana cena ispadne ukupno 180 lev u odnosu na 6 dana za starije od 280 leva. Znaci fora je u tome shto za dnevni ne treba slika, vec odes, trazis npr jedan za starije i ostalo za decu hehe Cela ekipa i ja smo se u startu oprostili od 145 eur po pass-u, tako da nismo hteli izvoditi gimnastiku...
Naravno, skijanje vredi svih 280 leva, ali ako zhica stane, bedak :( Kapara za ski pass je 5 leva.
Dobra mehana sa ok cenom je Valevicata, nalazi se blizu hotela "Strazhite" - nizbrdo 50-100 m sa desne strane, generalno u svim mehanama su cene smesne (za pojam turistickog mesta) ali se razlikuju po nivou poznavanja ugostiteljskih manira, te ce vam u nekim doneti otvoreno vino i "baciti" na sto... Btw, putovali smo kolima, put je zayeban zbog udarnih rupa prosek za 580 km sa opushtenom vozhnjom, pauzama i chekanjem na grani od nekih 30 minuta je nekih 10-11 sati.
Generalno, mesto je jedna velika mahala, ali ski liftovi i planina veoma dobri utisak je los zbog veoma malo skijanja... Koga posluzi vreme bice veoma zadovoljan skijanjem.
Elem, sledece godine Alpe. ;)
Kacim neke od slika sutra... Pozz i srecan put svima koji idu, a pre svega srecno vreme. :D