Kakva je nova staza pod ovim cetvorosedom?Crna, plava ,crvena?Citirati:
Originalno postavljeno od duleKG
Pogled za štampanje
Kakva je nova staza pod ovim cetvorosedom?Crna, plava ,crvena?Citirati:
Originalno postavljeno od duleKG
Tanja u pitanju je crvena staza,a da bi ti bilo jasnije,kada gledas mapu ski staza desna polovina skijalista je uglavnom oznacena crvenom bojom i ima nesto malo plavih.Na Kopu imas po mome misljenju samo 2 staze koje treba da nose oznaku CRNA,a to su GVOZDAC i LEDENICE,Duboka 1 i 2 po mome misljenju treba da bude kategorizovane kao CRVENE.Nadam se da sam ti malo pomogao.Obzirom da ce sledece nedelje biti dosta SKI MANIJAKA na Kopu,mozemo se videti i skijati zajedno,pozdrav,POP:yay: :dziveli: :ski: :cug: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od tanja
kakvo je to okupljanje na kopaoniku,a pope?
Pope ja bi u crne staze jos dodao i krcmar ( onaj dvugi deo ) i mozda belu reku 2.
A za duboke se potpuno slazem sa tobom, one su i po mom misljenju neke teze crvene staze.
Ajde opet malo pazljivije procitaj pa ce ti se samo kasti.Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Za BR2 ne mozda nego sasvim sigurno.Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Kategorizacija staza nije uvek bas lak posao....
Skijao sam na plavoj u Austriji koja je imala jedan deo (nekih 300 m) vrlo strm :hair:, cak strmiji i od drugih crvenih i plavih staza na skijalistu....
Tako i Krcmar 2/3 staze je plavo/crveno a donji deo je nesto strmiji i uzi ....
Inace, ono sto je u At crvena kod nas je crna da crnja ne moze biti
Ovo si u pravu 100%Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Znaci sve crvene staze u AT su vrhunski za ozbiljno skijanje i nema predaha!
Sigurno se klasifikuju kao crne kod nas!
e sada, njihove crne , brr, vozio sam ove sezone par puta na par razlicitih mesta, stvarno je strmo i kida! Najgore je sto je mnogo ljudi osili i kaze, ma ja cu da BRE to sameljem itd. i krene na crnu i onda pocnje da je guli, sine, ogule je komplet! I posle kada ti naletis, samo skija trese i ti se otkines vise na tom delu (ili toj celoj stazi) kao 5 crvenih!
Ali rezime price, crvene AT su VRH staze i tu nema price!
Crne, nisu za svaki dan-ceno dan.:smoke:
Svakako,nisam zaboravio KRCMAR ali vec duze vreme on nije u funkciji zbog puno razloga koje cujem iz prica razlicitih ljudi,pa ga zbog toga nisam pomenuo,a BR2 ne zasluzuje da bude kategorizovana kao CRNA jer bi se onda urusila harmonicnost Ledenice i Gvozdca,a mora se priznati da BR2 nije ni blizu prelomnicama na ove dve staze!Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
a levak:deal: ,ledenice i gvozdac su mozda strmije ali su zato pet puta krace u odnosu na bl2:deal: time je i teze skijati na toj stazi(brze se umoris):yay: :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67