Pa po fotografijama ostalih "crvenih" staza pretpostavljam da je Piribreg eXtremno crna staza
Pogled za štampanje
Pa po fotografijama ostalih "crvenih" staza pretpostavljam da je Piribreg eXtremno crna staza
Momci svaka vam cast,nisam dugo bio na Brezi,ali naci cu jedan vikend i doci cu da podelim ovu LEPOTU sa vama!Zelim vam sve najbolje i mnogo dana na snegu,pozdrav,POP:dziveli: :yay: :cug:
Definitivno naj strmija staza za koju znam, mozes misliti kad se tabac{ratrak} nemoze uspentrati do okretne. To je ujedno i jedini razlog {ako izuzmemo neisparvnost zice} zasto neradi.
Pozdrav:ski:
Definitivno moramo nesto da se dogovorimo za Brezovicu ove godine...ja nisam bio od 97' :( ....
@ Pizzeria-Tina
Ja ti poslah pitanje na PP jos pre dve nedelje ali mi nisi jos odgovorio, ne znam da li si video uopste :confused:
jedna info koja me mnogo raduje je da je sve vise turista koji kao nekad dolaze na Brezu... istina to je mali broj ali mogu da budu primer ljudima koji su neodlucni...
Ova slika mi nije jasna http://xs.to/xs.php?h=xs61&d=05521&f...u_lshu_169.jpg
Sto ce ovoliko stubova
I koliko vidim to je u pitanju JEDNOSED:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
ako tri riknu onda da ima ovaj jos jedan:D :D :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
Jel to predtpostavljas ili stvarno znas
ma lupam:kez: ,nemam pojma:confused: :bootyshak