Jel uopste imaju u planu topove? Bez toga dzabe im sve, ne verujem da ce da se ponovi prosla zima (bilo bi lepo).. U svakom slucaju, svaka cast za sidro i za radove na stazi..
Pogled za štampanje
Jel uopste imaju u planu topove? Bez toga dzabe im sve, ne verujem da ce da se ponovi prosla zima (bilo bi lepo).. U svakom slucaju, svaka cast za sidro i za radove na stazi..
mislim da za ovu sezonu ne planiraju jos nista sto se tice osnezavanja i topova,:dontknow: to je velika investicija.
-evo jos par slika :
Mda, i Tjubing je tu :D
Ljudovi, ja cekam novu godinu na Zlatiboru, ali planiram jedan dan da provedem skijajuci (recimo, 2gog jan 2010te ;) ). Imate li informacije da li ce biti moguce to raditii na Torniku cuvenom??? :D
Pozdrav!
Jel uopste, postoji neki sajt gde su obavestenja sa Tornika koa sto je infokop ili nesto slicno. Tamo je sada 14-ak cm snega. Jel ima tamo uopste topova? Posto se pricalo nesto o kupovini ali guglajuci ne mogu nista da nadjem :(
Evo, imas ovde cini mi se:
http://www.skis.rs/index.php?strana=...rohodnost-list
pozZ
:D
Hvala, tek sam sada video, ladno su nazvali prohodonst staza, nikada na to ne bih posumljao :D
Pozz
Ja sam juče došao sa Zlatibora( bio sam za vikend) i iskreno nije me interesovalo stanje staze jer nisam ni poneo opremu a ni bio u prilici da skijam, ali što se tiče snega njega je bilo u minimalnim količinama tako da nemoguće bilo i da se priča o skijanju, možda je sinoć napadao ali ne znam koliko....pozz
Koliko snega treba na zlatiboru za skijanje bez kamenja i slicnog? 40ak cm?
Pa to je bilo proshle godine na pocetku. Sada su staze po busenjenje, a i vozachi su iskusniji. Tako da se staze spremaju pristojno. Mislim da che od subote otvoriti sezonu.