Posto slika govori vise od reci evo i ja da dodam jos par fotografija od 10.01.2009
Pogled za štampanje
Posto slika govori vise od reci evo i ja da dodam jos par fotografija od 10.01.2009
Jos par slika
ma daj bre,pa ove slike je tzv.kopaonicki lobi
obradio u photoshopu!
svi znamo da su staze mnogo bolje...
eh sta nam rade...
Da da . Meni iz Nisa je brze, blize i jeftinije da odem na Kopaonik i da dam 1900 dinara za jednodnevni ski pas nego li 750 dinara na Staroj planini?
Vise mi se ispalti da dodjem 2 dana na Staru i da kupim Atomic Beta Race za 3500 dinara na pijaci i da ih vozim po ovom kamenjaru nego da odem 2 dana na Kopaonik !!!
Ali na zalost dok se situacija gore ne promeni sto se tice stanja na stazama nece me videti Stara planina
:glavaozid Da sam poludeo jesam, ali sa njima nista ne mozes da uradis. Covek koji radi prodaju ski karti me je gledao blago izgubljeno kada sam ga pitao kome mogu da se obratim za nadoknadu stete? Ko da sam ih uvredio jer su im staze perfektno sredjene. Nakon kraciih konsultacija sa kolegama uputio me je na direkciju koja je u planinarskom domu soba 12 valjda. Normalno da subotom rade ko ludi po ceo dan :sm022:
Ma sad cu da im pisem pa bas da vidim, nije problem da su na cetvoroseu stavili upozorenje, nego ti po dobrom starom obicaju prvo prodaju kartu, sve radi, sve staze su ok, a onda kada se penjes lepo se iznenadis. Nije problem ni u snegu, ona desna staza od cetvoroseda, koja nije pustena, tu ima snega sigurno preko pola metra, ali ispod snega ima stena, ne komada kamenja nego stena da ni borderi tu nemaju sta da traze. Ko se zaj..o mogo je samo da skine dasku i pesaka nadole, mada ni to nije sigurno.
Probacu da pisem cenjenoj gospodi u skijalistima pa da vidimo da li ce biti nesto mada se ne zavaravam, znam gde zivim.
Jedino sto mi pada napamet, je da je gosn Dinkic ili neki drugi politicar pozelo da se ovog vikenda skija sa nama, da bi staze verovatno bile vise nego utabane, nista im nebi smetala mreze, navlacili bi sneg sa vrha ko ludi, ovako ko nam je kriv sto smo obicni skijasi.
Zasto JP Skijaliste Sbije sa nakon promasenih investicija poput Tornika ne "baci" 10 deo tih para na obuku svojih radnika? Neka ih posalju u Bansko to im je mnogo blize nego neki zapadni ski centar, neka rade tamo 10ak dana i neka nauce nesto. Mislim da bi svi mi prezalili, odnosno tu i nema sta da se zali, da se nasa "skijalista" zatvore na 10ak dana i da gospoda konacno nauce nesto korisno a ne samo kako da sede u toplom i slusaju radio.
Ako ne zele da rade pa nek puste druge, ipak u Srbiji ima dosta nezaposlenih, u krajnjem slucaju mogu da zaposle studente da rade nekih npr 4 dana nedeljno za smestaj i skipass, mislim da bi tako prosli mnoooogo bolje i oni i mi.:ski: Ovako uzimaju kroz budzet novac od SVIH nas, i onih koje skijanje ni najmanje ne interesuje, a ne trude se da odrade posao ni za deo gradjana koje zimski sportovi stvarno interesuju.
pozz
Zasto li se cudim kada ni svoj posao ne rade?
40 min pokusavam da otvorim www.skijalistasrbije.rs ali...
Verovatno i tu imaju neku mrezu koja sprecava surfovanje L)
Rekoh i ja to josh proshle godine nakon shto sam, pored leda, zemlje i kamenja, morao da prisustvujem i divnom prizoru radnika na stazi koji trse rakiju i pivo oko ratraka iz koga treshte najjeziviji narodnjaci! :hair: I zamalo da to pogazim ovog vikenda, jer se naslushah pricha o "chudotvornim mrezhama" i ochishcenom kamenju, ali srecom pa ovde prochitah o pravom stanju stvari! Zvao sam i njihov planinarski dom i zachudo bili su iskreni o tome da situacija "nije bash najbolja" na stazama i da sad pokushavaju da izvade tu mrezhu, jer se se nije biorazgradila, te sad samo smeta :sm022:
Do daljnjeg nam ostaje samo Kop, ili bar 2 metra snega da padne...
A Breza ce mi ostati nikad prezhaljena..
Sto se mene tice, Stara Planina je za sada horror-turizam, a Skijalista srbije... gomila #$%^! koje ce prve uza zid kada se digne kuka i motika. prosle godine na Kopu su me recimo od*ebali za povracaj novca za ski pas. U pitanju je bila smrt clana porodice, i to je cist bezobrazluk jer u takvom slucaju bas nemas vremena da se mnogo natezes i ubedjujes, moras sto pre da se vratis, jel'da, pa onda im se moze tako. Jbg...
Jedan mali predlog
Ajde da napišete lepo svako savoj komentar na ovoj adresi http://www.skijalistasrbije.rs/conte...0/59/#comments čisto iz zezanja da vidimo dali će ga objaviti. To je ona vest od oktobra kada su pričali o uloženih 10mil € u infrastrukturu Stare Planine a to smo iz vaših komentara videli.
Gledao sam ove njihove kao vesti samo sam par pozitivnih komentara našao :)
Začudo dva ista nik u upotrebi ....