A zašto, po bogu, ne pitaš to u odgovarajučoj temi???????:sm008: Možda nađeš tamo odgovor.....tražilica radi ćuda....
Pogled za štampanje
Poruke prebačene u odgovarajuću temu...
i na kraju se ja odlučih na bkk i uplatih smještaj pored romerbat-a.
sve sam našao što mi treba osim preporuka za klopu.
naravno da ću natrpati frižider ali bi ponekad otišao u neki restoran ili još bolje neki "farm hut restoran", neka koliba sa dobrom klopom ,...
općenito kakve su cjene klope i pića?
jeste da su pretnje zabranjene, ali ako budem nezadovoljan malim brojem preporuka, morat ću daviti bata baneta za svaku informaciju o bkk:sm018:
Tu sam druze samo kazi:sm022::sm022:
ok.
1. kad si tamo da popijemo piće na stazi?:dziveli:
2.pretpostavljam da su cjene pića i ića u restoranima i na stazi slične ko i u beogradu. jel?
3.gdje da obavim šoping na putu za bkk? negdje u blizini bkk.
4.koji put ću svratiti u neki restoran. htio bi neku toplu, autentičnu porodičnu brvnaru ili slično. nebi mi bilo teško ni do st.oswalda otići autom ako imaš neku finu preporuku?
5.znaš li nešto o sezonskim rasprodajama tamo. čuo sam da kreću poslije 15.januara. ima li smisla gledati neka odjela po bkk ili je bolje zaletjeti se u villach( naravno ,samo ako se taj dan ne bude moglo skijati)?
6. a šesto,.......reći ću ti kad se sjetim!:dontknow:
Zimus u Bad Hofgasteinu i Obertauernu je pivo kostalo 0,5l 3,3e, veelika strudla od jabuka oko 3e, klopa od 5-6 do 10 e,
Za soping LIDL, imas u Villachu ili Seebodenu www.lidl.at pa trazi na store finder tacne adrese, uneses u navigaciju i tamo si. Kupovina u intersportu u Villachu moze biti dobar izbor samo ako naidjes na rasprodaje ili akcije za pojedine artikle, inace je skupo. U restoranima vecera za dvoje je oko 25-30 e.
U svakom slucaju U Bkk je pao sneg i rade tri staze
Sinoc sam se vratio iz BKK nakon devetodnevnog skijanja. Veoma sam zadovoljan stazama koje su bile odlicno pripremljene, utabane, redovno odrzavane, dobro obelezene. Staze su uglavnom crvene i jedna crna Flanz Klamer, koja je odlicna jer nije nije bilo leda. Jedina joj je mana sto se dugo vozi do vrha, oko dvadeset minuta, a spustanje 7-10min. Nije radio sam pocetak staze zbog opasnosti od lavina. Veza sa skijlistem u St. Osvaldu je ok, iako se peske prelazi preko parkinga i kroz podzemni prolaz. Zice rade bez greske, mada ima nekih koje su prilicno prevazidjene, ali su zato zicmeni veoma ljubazni i vredni. Klopa i pice na stazi: pivo oko 3,5 e, topla cokolada 2,5-3e, slatkisi oko 3,5-5e, rucak 4(corbe)-12(becka snicla) . Snabdevanje - BILA i SPAR, a ko hoce u LIDL (koji je oko 30% jeftiniji, a i izbor je manji) mora u Villach ili Seeboden. Vreme je bilo svakojako, ali sunca najmanje. Magla svakodnevno, a prvih dva-tri dana je bilo i snega. Uz kupljeni ski pass smo imali 3x3 sata besplatno koriscenje bazena u Romerbadu. Ski pass vazi u celoj Koruskoj i to smo probali, jer smo isli u Nasfeld i Katschberg.
Bad Kleinkirchheim i staza Franc Klamer