Prilog 1831,
Bata Bode Miler, Daki, Boris......:sm017:
Pogled za štampanje
Prilog 1831,
Bata Bode Miler, Daki, Boris......:sm017:
Cuveni Ja i INGE:sm017:
A koji od ove dvojice je Ingemar? :smoke:
Evo i mene sa tim cuvenim "teniserom" :sm017: ... trazi mi autogram ... da mu se potpisem ... nije me mrzelo :smoke:
Jao Veliki sto mi je poznata ova slika, ko li je to slikao:sm018:
.... pa tvoja mirna ruka ... pozz ... :sm018:
Atp masters na sajmu ... Stenmark je bio na otvaranju Expo-zima pa smo iskoristili priliku mi obicni smrtnici da mu "malo" dosadjujemo , mislim da covek dobija tikove kada mu spomenes Beograd ....
P.S. imam ja slike i sa Onim Cuvenim DAKI-JEM :smoke:
Pa dobro. Mada je on neobican smrtnik ce ipak umre, prije ili kasnije. Mada kazu redovno bavljenje tenisom doprinosi vitalnosti i dugovjecnosti :-) .
Pa naravno. Strani placenik; lazno se predstavlja kao bivsi as, okolo falsifikuje potpise poznatih, bivsih tenisera. I treba da dobija tikove.Citirati:
mislim da covek dobija tikove kada mu spomenes Beograd ....
btw. kakav je to teniser nikad nije pobjedio nijdan Master? a nikad nije vozijo jedan ljudski spust?
Prava legenda je Pirmin, a tek Franz Klamer :sm017: Kad sam bio mali nisu se djelili komplimenti tipa: vozis ko Ingo nego, je pravi kompliment bio kad ti kazu da vozis ko F. Klamer. :D
Ma car je Ingo naravno. Samo danasnjim klincima to ime znaci isto koliko i meni ime Killy, ono nesto kao davna, maglovita proslost s kojom nemam nista.
Nego sta kaze? sta radi sad? osim sto dobija teniski lakat dajuci autograme po Beogradu? jel i on ima neku firmu, neku liniju: donji ves? ski odjela? ramovi za slike???? Pitanje je ozbiljno. Nesto ga nisam pratijo ima nekih 25,26 godina.