:ski: :ok:
Pogled za štampanje
:ski: :ok:
Ово је супер! :-)
Pravi opening!
Moze li mi neko pomoci sa nedoumicom oko porodicnog paketa, 10 u sezoni, jer ga nikad nisam uzimao ranije. Pise da vazi minimum za 1 odraslu osobu i 1 dete. Nase dete ima 18 meseci, pa jasno da ne skija, a zena i ja na smenu skijamo. Da li mozemo onda ovo da uzmemo (i da ga koristimo nas dvoje) ili ovo podrazumeva da i dete skija, nije mi jasno? Mozda deluje glupo pitanje, ali da se ne desi da me redar na zici pita gde je dete, karta vazi samo sa njim ako skijate?
Imaš na cjenovniku objašnjenje šta je to dijete u očima Skijališta Srbije: to je osoba starosti od 6 do 11 godina. Mislim da u porodičnom paketu svi članovi porodice dobiju pojedinačne passove i ne moraju skijati zajedno. Tako je bar na zapadnim skijalištima.
Ukratko: nisi kandidat za porodični paket.
Ne videh to za 6 do 11g, sve jasno, hvala puno.
Za kupovinu porodičnog ski pasa preko SSa moraš da kupiš dva ski pasa (mogu oba da budu odrasla - pošto su “odrasli” već od 12 godina)… Naravno svaki ski pas se koristi potpuno nezavisno, u pitanju je samo popust.
Postoji i “specijalan” ski pas (koji je skuplji od normalnog) koji mogu da koriste muž i žena zajedno - upravo za slučajeve kao što ste vi (skijanje na smenu). Ako uzmete normalan ski pas velika je verovatnoća da će vam ga oduzeti ako ga koristite zajedno (lako se prepoznaje različit pol).
Za duo je uslov da je dete do 5 godina starosti ali je zgodan ako roditelji skijaju na smenu. Međutim, ne postoji duo 10 u sezoni (što je čovek pitao) nego samo 10 uzastopnih. Ako ja dobro vidim, gledam na telefonu cenovnik..
Takođe, ne mogu dva roditelja da kupe kartu a ni jedno dete. Mora bar jedan roditelj i jedno dete s tim što taj skipas za dete može biti i tzv za odrasle, kada dete ima preko 12 godina. Ne znam da li se i dalje popunjava formular, ranije jeste, u kom su se popunjavali podaci o srodstvu osoba koje kupuju porodični skipass.
Edit: dopuna. Kod kupovine duo skipassa proverava se starost deteta koje je uslov da se omogući izdavanje duo skipass roditeljima.
Ako se ski pas kupuje online ne popunjava se formular (nekada je i za sezonski ski pas postojao formular / izjava koja se potpisivala ali od kada je online kupovina toga nema).. Kupuješ online i podižeš na automatu tako da ni ne postoji mogućnost potpisivanja / popunjavanja formulara.