Originalno postavljeno od dyape_zmay
ili to :D kao sto su mnogi rekli da se ne ponavljam, dobro dosao. ja sam u budimpesti na sziget-u bio hammer metal stage-u sa nekim ortacima (ciji je style-ing vukao na outlook vikinga s' pocetka proslog milenijuma u kombinaciji sa kromanjoncima, pritom jedan trenira vaterpolo a drugi ragbi) i u sred tog skakanja i divljanja prilazi nam jedana devojka i pita: "izvinite, jeste li vi iz srbije?" nasta smo mi pomalo u cudu odgovorili: "daa..."; "ja sam sa mojim deskom dosla iz zagreba (itd)..., jel' nije problem da budemo sa vama (itd)..." posle smo pricali, zezali se itd... kao na ekskurziji. meni je brat bio u hrvatskoj '92. i kasnije u bosni, ali ni on ni ja nismo u fazonu da mrzimo ceo narod zbog par individualaca. jedna od najboljih drugova iz vojske mi je dautovic fehmija (koji lici na majkla sumahera ali stvarno :)) a bilo mi je i jako drago sto sam u budimpesti i doziveo da vidim da su nama prisli sa pricom da zele zaista da nas upoznaju. isto tako ce mi biti drago da i tebe upoznam.