Citaju nego sta, a sto se tice ovih slika mislim da nije korektno jer sam shvatio koliko sam ispo glup dok sam se u Mokroj Gori lomio da li da skoknem do Tornika i naravno...:glavaozid
Pogled za štampanje
Citaju nego sta, a sto se tice ovih slika mislim da nije korektno jer sam shvatio koliko sam ispo glup dok sam se u Mokroj Gori lomio da li da skoknem do Tornika i naravno...:glavaozid
Pa, sta reci? Koju posluku porati? Kome?
Sledeci put pitaj, prati "fabulu radnje"... :D
Da si samo poslao post na "Tornik", ja bi odgovorio. Ne mogu telefonom slike da uploadujem, ali bi dobio kompletan opis stanja skijalista.. :sm004:
Inace, prognoza za Tornik u petak je bila oblacno - maglovito, ceo vikend. Srecom, "he who dares, wins!" :smoke:
A ja sam bio skeptican za vikend,ali zato se sutra uzima trodnevna,a i vreme ce izgleda biti nesto hladnije.
Sutra ponovo peglamo, ma li ko sveze informacije?
Kakve informacije? skis.rs tamo ima kamera i vremenska prognoza, sve je oko nule gore-dole. Čovek iz SS reče da ako dnevne ne prelaze 5 stepeni zagarantovano skijanje do kraja marta. Ako druge polovine marta vreme ostane slično trenutnome biće pravljenje veštaka do sredine aprila.
Idi i uživaj!!!
Utorak,Sreda,Cetvrtak...na Torniku,predivno,prvi dan temp. malo u plusu oko 1-2 stepena,Sreda u minusu ceo dan,a Cetvrtak u plusu i do 5 stepeni,suncano sva tri dana.Staze,odlicno pripremljene,male pluseve skoro da nisu osetile,samo malo,ali sasvim malo pri dnu Cigote u Cetvrtak,sve ostalo skoro idealno ceo dan.Skijasa "taman",posle 15 casove opet pocinje da steze,tako da su staze u 8:30,predivne.Ovo stvarno dugo moze da potaje,pa cak i ako temp ode malo preko 5 stepeni,ponavljam samo ako ne "dune" Jugo,samo on moze da sjebe gotovo metar ploce.Toliko za sada, u Utorak najverovatnije opet ,trodnevni ski-pas.
Extra vikend, ko nije bio ne zna sta je propustio :)
Ja idem u utorak, pa kako bude. Ne gine kuvano vino oko podne, ako se staze raskvase! ;) :))))
Sreda, cetvrtak, eventualno petak dobri. Posle toga potop...
Isao bih u utorak na Tornik. Kakvo je stanje, vredi li otici??????