Ma ko dira automobile sa HR tablicama u Srbiji?! Viđam non stop automobile za HR tabilcama po gradu u svako doba dana. Slobodno možeš da dođeš svojim automobilom.
Pogled za štampanje
Ma ko dira automobile sa HR tablicama u Srbiji?! Viđam non stop automobile za HR tabilcama po gradu u svako doba dana. Slobodno možeš da dođeš svojim automobilom.
... ... ...
dobroo...ja sam upozorio... :)
Nema problema, pitao sam čisto informativno, doci cu najvjerovatnije sa svojim autom, onda cemo na :cug: kod Bata Baneta.:yay:
Izvinjavan se sto nisam svim ski manjacima sto veceras nisam mogao da dodjem kod Bata Baneta na po jedno pivo,morao sam na posao ranije nadam se da cu vas uskoro upoznati.
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ako ste se nesto dogovorili kod BB za taj Kop, pustite na forum ili na private massage. Nisam mogao da dodjem, imao sam fax. Mnogo mi je zao sto vas nisam upoznao.
:ok:
Upoznali smo Zorana, vlasnika sajta skijanje.co.yu, podelili kackete sa nasim logom i pijuckali......:cug: :dziveli:
Lepo nadam se da cu vas drugi put upoznati,posao me je sjebao veceras, ali nadam se da to nece biti problem sledeci put.
Pozdrav svim ski manjacima i evo jedne fotografije od veceras . . .
http://www.skijanje.co.yu/Images/ski_m_151205.jpg
Pa stvarno sta reci :yay: :ok: :hair: