:eek:(111kg)
Pogled za štampanje
upravo, ali snalazim se nekako :)
111 kg, a nije deb'o!
Ova poza sa slike je copyright jednog momka sa tepiha.
Auuu bogami si potezak Tadija nisi ti za ovu pozu pokrivio si stapove :sm021:
Sta su ti dobri stapovi!Ja sam moje sa sicusnih 92kg iskrivio ko gudala kad sam slicno pokusao, dosuse pri padu:sm004:
Bas sam to i pricao. Ovi fabricki krivi stapovi imaju neki cudan presek pa se tesko krive. A od aluminijuma su(nisu karbonski) pa ne verujem da mogu lako ni da se slome.
Ajmo malo on topic... u cetvrtak savrsen dan a staza puna skijasa kao na slici :ski:
Uh kad vidim ovo jedva cekam da dodjem! Vidimo se za vikend! :D
Danas opet odlicno skijanje, najbolje u ovoj 2011-12 na zlatiboru, temperatura u konstantnom minusu, staze uplegane drzale skoro do kraja, pregledan dan
Juce i prekjuce odlicno skijanje, sto se tice staza,mozda, da je samo vreme bilo nesto lepse,ali juce i nije bilo toliko lose.Napadalo je oko 10cm novog snega,ali staze su stvarno bile odlicno pripremljene,nije bilo guzve,ali opet vise skijasa nego sto bi se ocekivalo za radni dan,izgleda da onaj popust za trodnevni i cetvorodnevni ski pas,daje rezultate.Ovih dana je bio i lep minus,staze mozda nesto tvrdje i na po nekom mestu led,zbog vetra,ali nista strasno.Narednih dana su najavili temp. u plusu,ali ako ne bude duvao jugo,ovaj sneg na stazama stvarno bi mogao dugo da izdrzi,ima ga stvarno dosta utabanog,na pojedinim mestima cak i 150 cm,toliko za sada.
E, to za jugo ovih dana je relativno, s obzirom na to da nam trenutno topao vazduh dolazi sa severozapada haldan sa jugoistoka!