hahahha...tooo popeeee
Pogled za štampanje
hahahha...tooo popeeee
... ... ....
... ... ...
... ... ....
spam spam spam....op op sta je ovo....manijaci zez spam...place...LoL
Haj sto je ovaj malisha od 17 godina dokon. Mislim steta inteligentan decko a dozvoli da njim manipulisu mediokriteti od 40 godina.
Ljudi od 40 godina koji bi da obrisu tj prekroje istoriju. Zbog cega? Zarad bolesnih ambicija? Da se zaboravi ko je i kako je sve pocelo.
Ljudi koji se rusenjem, blacenjem i omalovazavanjem sajta skijanje.co.yu nadaju da ce pridobtiti prostor za svoj sajt skijanje.com. Zalosno. Bijedno.
Ljudi na cijem sajtu se rigorzno sklanja bilo sta sto izgleda ko reklama, ali su toliko brutalni da smatraju da na tudjem sajtu smiju i mogu da reklamiraju poslove svoje d.o.o (koju su opet vjesto sakrili iza imena "udruzenje gradjana").
Da nije groteskno bilo bi tuzno. Cojek od 40 godina sapmuje jedan ozbiljan ski sajt. Samo jos jednom potvrdjuje ono u sta sam sumnjao da je u pitanju izfrustrirani medijokritet.
E moj Sapa, u šta si ti ostario? Ne kontaš osnovne principe marketinga.
Jedan od njih je da se prilagodiš nivou svoje klijentele.
U ovom slučaju je to spuštanje na nivo mladog pokoljenja. Neko se treba dosta spuštati, a neko skoro da i ne mora. Dovoljno je družiti se sa ciljnom populacijom, skontati šta je njima IN i prilagoditi svoje ponašanje tome.
Prilagođavanje na dole je vrlo izvodivo. Problem je prilagođavanje na gore, tj. primijeniti istu metodu prema onima koji imaju više kulture i znanja u raznim oblastima, pogotovo ako među ciljnom populacijom ima i onih sa akademskim zvanjima. U tom slučaju, u želji da se dostigne nedostižni nivo, naglašen je rizik od pričanja gluposti i davanja izjava koje ne odgovaraju istini (narod ima jednu riječ za to, a počinje na L). Sapa, iz navedenog pokušaj da izvučeš zaključak zbog čega prvobitna ekipa udruženja nije opstala. To ti je onaj kukolj iz prvih postova ove teme kojima se zameo trag, jer su nedavno zamijenjeni tačkicama. Ako je i bilo iskrenosti i entuzijazma u čitavoj priči, zamele su ih tačkice i puni autobusi.
Jedna polovina današnjeg udruženja je sklona eksponiranju, ali bih volio čuti šta o ovome svemu misli druga polovina udruženja, tj. drug Kreča. Znam da on voli da šuti i radi, ali da li je brisanje prvih postova ove teme odluka samo jednog čovjeka ili je odluku donijela Skupština udruženja? Da li će Skupština osuditi takav postupak? Da li će doći do smjena na vrhu? Smiješno pitanje, jel' da?
Ove tačkice u prvim postovima mnogo govore. Ne bih se iznenadio da su one razlog za ukidanje opcije Edit.
@Sapa: skijanje.com...postoji nesto sto se zove whois baza, inace, ne vidim skijanje.co.yu uopste kao svoju konkurenciju vec iskljucivo skijanje.hr koji je za sada jedini ozbiljan sajt posvecen skijanju u regionu :sm018:
P.S. sta je to mediokritet? ('tajvanska kanasta', prim. V.K.)
Hehehe, Kreca barem ima smisla za humor. :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86;23927[QUOTE
ps
skijanje.co.yu je bio ozbiljan do se na njemu moglo djaba reklamirat ;)
Nisi glup, imas smisla za humor i bizMis, dakle ne spadas u gore pomenutu kategoriju.Citirati:
P.S. sta je to mediokritet?
Nema razloga za ovim prepucavanjem, ovaj sajt je ziveo mnogo pre svih nas i zivece jos dugo dugo. Kakv je takav je nas je domaci i zato je mnogo bolji od svih drugih.
Istorija se ne moze izbrisati niti zaboraviti, svi znamo kako je pocelo
@Stekan: nisam ti ja ni drug ni prijatelj niti bilo sta slicno pa te molim da me tako ne nazivas...takodje mi ne pada na pamet da ti dajem bilo kakve odgovore, imam pametnija posla, a vi, dokoni ljudi, nastavite da nam pravite besplatnu reklamu...sto se tice autobusa, moracu da te razocaram, ovog vikenda je na Kopaonik doslo 15-ak automobila sa Ski Manijacima iz cele Srbije. Izmedju ostalog, spustali smo se po mraku samo uz svetlost baklji, to je nesto sto se ne zaboravlja a svi oni koji su nam okrenuli ledja i poceli da nas 'pljuju' pre nego sto su i jednom skijali sa nama, nece to nikada doziveti...
Poruka na ovom forumu od koje je sve krenulo :)
O tome da li je neko glup ili ne, mislim da nemas prava da odlucujes...
@BataBane: ne znam zbog cega je skijanje.co.yu 'domaciji' sajt od skijanje.hr s obzirom na lokacije korisnika koji su najaktivniji na forumu...da me pogresno ne razumete, meni je skroz cool sto vas ima iz svih krajeva ex-yu, samo iznosim cinjenice a inace se izjasnjavam kao kosmopolita (i skijas) po nacionalnosti :ski:
P.S. nepravedno sam zapostavio i drugu ekipu Ski Manijaka, koja je ovog vikenda, sa nekoliko automobila, u potrazi za snegom, posetila Divchibare :)
Ne treba nama reklama ovakvog tipa, mozda mi nismo mogli u pocetku da sve to finansijski i vremenski ispostujemo, ali sta je tu je:dontknow:
Dobro je da postoji na 1000 ovakvih foruma i sajtova, ali ovaj je NAS, 99,9% ljudi koji danas pisu o skijanju i prenose razna iskustva sa snega je poteklo odavde, uz duzno postovanje svima koji se javljaju i pisu sa svih strana sveta, i ljudi koji se danas prepucavaju su u pocetku pisali na ovom sajtu, i zato mislim da je jako ruzno ovo sto se desava.
Wlad, svaka čast.
@Kreča: Izvini Krečo, mislio sam da si do sada pročitao moj pokoji tekst i da si vidio da ljude koje cijenim oslovljavam sa drug. Tvoj post mi govori da više nemam razloga da te tako oslovljavam.
Da li sam spomenuo autobuse u kontekstu odlaska na prethodni vikend? Ne. Da li je bilo autobusa prošle zime? Jeste. Da li će biti ove zime? Hoće.
"Okrenuli leđa pre nego su skijali sa vama"? Pod tim "vama" podrazumijevaš sebe i Popa? Skijali smo zajedno u Italiji. Zaboravio? Jedan od vas dvojice je stvarno dobar skijaš, ali onaj drugi voli da priča o skijanju i dijeli savjete i boljima od sebe. Zbog toga je ona krilatica "ne po znanju..."? Svjesni ste rizika da će i omladina skontati nesklad teorije i prakse? Da će možda početi da razmišljaju svojim glavama? Nema veze, doći će neki drugi umjesto njih.
"Okrenuli leđa"? Misliš: prepustili udruženje? Nakon što smo uvidjeli da se entuzijazam komercijalizuje. Nas desetak okrenuli leđa vama dvojici? Znate li šta je to stid (sram)? Činjenica je da si ti registrovao domene http://www.skimanijaci.com i http://www.skijanje.com, te da je Pop registrovao NEPROFITNO udruženje građana. To ste uradili spontano i u naboju entuzijazma i želje da se žrtvujete za ekipu? Ekipa vas je napustila kad je skontala o čemu je riječ. Vas dvojica ste ispravni, a ekipa ne valja?
Ne pročitah u tvom postu ništa o brisanju postova, tačkicama ili Skupštini udruženja. Zato jer se mene to ne tiče? Na ovom forumu me se tiče. Na šta bi izgledao forum Ski Manijaka da sam ja tamo obrisao svaki svoj post? Bio bi tužniji nego je sada. Ti imaš pametnija posla nego da meni odgovaraš? Vjerujem ti. Treba skupiti avanse za putovanja i članarine, prebrojati, rasporediti...
Ako treba još reklame, samo kaži.
Jbg....
Kad god prepoznam sličnu situaciju...mesto flash back-a, meni krene da se vrti onaj crtać sa Duškom (Bugs Bunny), u kome mali Patak Dača iskače iz nekakve rupe u pesku, grabi neki „dijamant“ i beži, vičući....“moj je, moj je...ja sam bogat, bogat sam....ja sam IMUTJAN...“
Šta će jadan, nego čitajući urbane legende o Bilu Gejtsu, garažama, a da ne pričam o ovima sa Googl-a.....krene mučenik da sanja o sajt-ovima, parama....
Nit manje Srbije i populacije skijaške...a sponzori sve gromade i plan’ne
Nego, sinula mi misao....da u mnogim pristupnicama, raznih skijaških i inih udruga...postoji i pitanje.....“kako ste saznali za nas“....i sklon sam da poverujem da veoma mnogo odgovora upućuje ka www.skijanje.co.yu....
Pošteno bi bilo bar da kažem da sam upoznao few good fellows as... Arsu, Marka i Bojanu, Stekan-a, Dex-a, repatog Oggy-a i ćelavog Top-a, Nemanju i Ninu, Crazy-a, Marka sa Ade.. Tanje i Jovane, Daxxi & Bata Bane, Biki, Ika (zapamtite...’ercovski genitiv od Iko, je Ika), ne daj Bože da zaboravim Sapu olandeza (na srpskom se ka’e Momir), pa hellen Jela, Vražina sa Šare i zet mu Igor, Staša sa Jahor’ne i Patak (al’ iz Obrenovac), a tu je i Splića, pa Vujče.....upozn’o sam i Frika, V.Brata, pa Mariju i Andju iz Valjeva, Johny Novak-a, Budhu iz Nish, a tu je i Boriss Democratic....Pop, Krecha, Stevan... a saznao sam i za Matt-a
I sve to za samo godinu dana....
moj najiskreniji blagonaklon ovom sajtu...www.skijanje.co.yu
e sad...što se ostalih tiče.......
kad sam ja bio mali....ja sam voleo stripove bre, da čitam, a ne Završne Račune za 2006-u........ne daj bože 2007-u
Posto vidim da se ponavlja prica od prosle godine, samo bih zeleo da podsetim na jednu cinjenicu da je MunZe jedini ispao covek i dosao ono vece na Adu...zbog toga mu skidam kapu a vi ostali se zapitajte ko ste i sta ste...Stekane, skijali smo u Italiji 6 dana, video sam te samo par puta na stazi ali znas ti dobro na koga se to odnosilo...tackice i ostalo ako te se tice, imas admina pa se njemu javi, kazi da si primetio da nesto nije u redu i siguran sam da ce ti odgovoriti u najkracem mogucem roku....treba jos reklame, raspaljuj, prepucavaj se sa klincima, Matt-om (16 god) i sa mnom (21 god), hahahaha, vracam se kad predjem sledece poglavlje iz upravljackog racunovodstva da napravim pauzu i relaksiram se uz vase postove :)
:dziveli: :dziveli:
P.S. izvinjavam se smucisca.net :ski:
P.S. (2) @Sapa: opet kazem, whois baza pa jos jednom proveri ko je i sta registrovao :sm018:
... ... ....
Repeticija je majka ponavljanja. Sve se ponavlja.
Nek se zapita ko je i šta je onaj ko ne želi javno pisati o problemima. Kao, problemi se rješavaju oči u oči, pa povedu hrpu očiju. Nije mi ni najmanje krivo što nisam onda bio na Adi. Bila je priča o održavanju Skupštine (između ostaloga) pa ništa. Da sam došao, značilo bi da sam dolazio džaba. A da pređem toliki put da bih slušao navijačice koje pojma nisu imale o čemu se radi, neka hvala. Imam i ja pametnija posla.
Admin, praviš li redovan bekap sajta i foruma? Ako se sve ponavlja...
E Stekane, Stekane...ocekivao sam vise od tebe, ova dva poslednja posta su daleko ispod tvog nivoa. Cim dobijes inspiraciju, javi se ponovo, nemoj da dolazim DZABA!!!
Dosta bre ljudi ajmo na skijanje
Pa stvarno vise ja sam najbolji skijas na svetu i ja imam sajt evo mozete svi da ga posetite www.batabane.com:sm022:
Bane, hoces da razmenimo banere? :P
P.S. hehe, stvarno sam kliknuo na link :sm022: :sm022: :sm022:
Dragi Krecha_86,
ovim urednik i vlasnik jednog neozbiljnog sajta javno obznanjuje prekid saradnje i moli da sa skimanijaka uklonite baner BHski, jer se vaš baner radi tvoje izjave više neće nalaziti na BHski portalu.
Iskrene želje u pravljenju ozbiljne konkurencije ozbiljnim i neozbiljnim sajtovima vam želi vrlo ozbiljni "ur" sa neozbiljnog BHski.
Uzgred, u prilogu je ozbiljna statistika jedne neozbiljne stranice:
http://s211.photobucket.com/albums/b...statistika.jpg
P.S. Zoka, izvini radi ovog, ali nisam mogao da ne reagujem
Dragi BHski,
budite iskreni do kraja i recite, da li ste skinuli baner ski manijaka sa sajta BHski.ba danas ili ste to ucinili pre nekoliko nedelja a da nas niste o tome obavestili iako smo imali dogovor o razmeni banera...toliko o ozbiljnosti i postenju! Ocekujem Vas brzi odgovor i molim Vas da ga objavite ovde, hvala!
alo bre...pun mi vas je ku%^( svih....dokle cete se prpucavati bre?forum nije mesto za to...ajd da se vidimo da napravimo sorku na snegu i da se poubijamo kako valja i onda da skijamo napijemo i sve zaboravimo...alo bre..ko deca ste...
BHski odma ce biti skinut...:dziveli::dziveli::dziveli:
dragi Krecho, jednostavnom metodom gledanja (razgledanja) se lako moglo zaključiti da nema NIJEDNOG (od nekih 15-ak) banera , ne samo ski manijaka, a o razlozima sam obavijestio i POP-a (pitaj ga o tome kako sam se žalio kako nikako ne možemo uštimati "snapshot" na našu joomlu . Ukoliko komunikacija izmedju vas dvojice ne štima, to nije moja krivica. A ukoliko je to razlog što BHski nazivaš neozbiljnim, onda je to sabiranje krušaka i jabuka.
A sad javno, s obzirom da si mi to tražio: nema nijednog banera, jer tražimo najoptimalnije rješenje za smještaj svih razmijenjenih banere na stranici (uključujući i skimanijake), a to što ti možda misliš da je to zbog vašeg neslaganja sa Stekanom, to se kod mene u komšiluku zove paranoja. Nije se Stekan posvadjao sa ostalih petnaest stranica s kojima sam imao razmijenjene linkove.
P.S.
Molim te, koliko večeras skloni moj neozbiljni baner s ozbiljne web stranice poput stranice ski manijaka
uzgred, prva vijest nakon presvlačenja sajta je bila ova:
http://www.bhski.ba/ba/index.php?opt...id=44&Itemid=2
eto i za neke imaju neki koji mogu da obrisu nesto od nekih ... a da se potsetimo jos nekih brisanja ...
http://i149.photobucket.com/albums/s77/daxxii/sm-2-.jpg
a mozda i da proverimo cije sve tema nema na doticnom forumu pa stoga evo dela nekadasnje liste :
http://i149.photobucket.com/albums/s77/daxxii/sm-4-.jpg
doduse nazalost sacuvala sam samo deo ove strane, ko zna mozda bi bilo jos tuznije da sam sacuvala sve stranice i teme koje su obrisane ... toliko o ozbiljnosti ...
http://i149.photobucket.com/albums/s...i/snowman2.gif
Znaci, posto niste uklonili samo baner ski manijaka vec i 15 drugih banera, onda je to u redu. Vase objasnjenje je u krajnju ruku smesno, a sto se tice komunikacije izmedju Pop-a i mene, on me je 5 minuta posle vaseg razgovora na stepenicama u hotelu Bistrica obavestio o tome. Jedini problem je, ponavljam, sto je nas baner sa sajta bhski skinut mnogo pre sajma turizma na Jahorini a da nas niko nije obavestio o tome. Jos jednom ponavljam da je to sa vase strane prilicno neodgovorno, ako Vi smatrate da je to korektno...onda zaista nemamo o cemu vise da raspravljamo. Inace rekao sam da ne vidim sajt skijanje.co.yu kao SVOJU konkurenciju i u tom kontekstu sam i rekao da je skijanje.hr jedini ozbiljan sajt u regionu i ostajem pri tom SVOM stavu a ne stavu Ski Manijaka ili bilo koje druge organizacije. Inace ne znam kakve veze ima Stekan u celoj prici no dobro :)
Srdacan pozdrav,
Krecha
pa krecho dragi, gdje ćeš korektnije od JAVNOG, svima dostupnog i čitljivog članka (od 29.10.) u kojem se kaže:
" Svi naši linkovi sada nisu u funkciji, ali ćemo narednih dana postepeno i njih vraćati. Takodjer molimo naše prijatelje-web stranice za malo strpljenja, vaši baneri i linkovi će ubrzo biti ponovo postavljeni na svoja mjesta. "
ja tih noći nisam imao vremena spavati, a kamoli slati pojedinačne mailove. Osim toga o tome se ne vodi rasprava, malo se napadne i promijene teze da bi se skrenulo s prave teme, zar ne ?
Ništa dragi krecho, drago mi je što si javno izrekao mišljenje, neka ste vi ozbiljni. Bilo mi je drago saradjivati, a sad vam sretan put pa i dalje članstvo naplaćujte silnih XY eura za kapu i pravo da budemo članovi grupe. Član grupe mogu i djaba.
Ah, samo nisam dokučio razlog zašto se toliko uzbudjuješ oko svega, kad je BHski neozbiljan.
Ovim završavam svoju raspravu na ovu temu da ne bih oduzimao prostor na (iskreno) izuzetno ozbiljnom i s moje strane beskrajno cijenjenom web siteu, a manijacima želim sve najbolje u kreiranju ozbiljne web stranice
Ako se ne varam, danas je 19. novembar...proslo je mnogo vise od 'narednih dana' od 29.10. ako me sabiranje i dalje sluzi...hvala ti sto mi persiras (iako sam mnogo mladji od tebe) kada kazes 'neka ste vi ozbiljni' i ponavljam ti da je sajt skijanje.com potpuno nezavisan od manijaka...A to sto ti nisi spavao celu noc pa nisi mogao da posaljes mail ili depesu o tome da ces nam skinuti baner i jos 15 drugih, opet ponavljam da je neozbiljno i nekorektno sa moje tacke gledista...otisao sam jos malo da uchim pa cu doci kasnije da vidim da li ima jos novosti...
letac(crnogorac) je veliki :sm022:....vidimo se....a vi ostali..ja vas ostavljam da se prepucavate,ovo je mnogo glupo..idem da uzivam....
100 puta sam rekao da necu vise da se prepucavam i opet se navucem...izvinjavam se svim posetiocima ovog foruma koji moraju da citaju ove gluposti...Bata Bane i Matt-ko su skroz u pravu...odoh u chill out :sm018: